Radek Hurvajz Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Že by inovace ruční brzdy:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 :myslim a jak to chce sebou vozit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Původně zaslal: Marlin :myslim a jak to chce sebou vozit Do 205tky se to určitě vejde, a kdyžtak sklopiš sedačky:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 tzv. spalkovana:D to je snad fotomontaz ne? :D ale to jste mi pripomeli co se mi dneska stalo o to se musim podelit jedu si tekhle tady u nas po Zabehlicky a najednou si to z protismeru sine pasat a tak nak nastorc silnici troubi na nej auta z jeho pruhu z miho pruhu a von nic a frci na chodnik v jeho protismeru tak sem si rikal ze chce zaparkovat a vobn ne a hup prejede chodnik asi 10metru od zastavky autobusu s lidma a hups a skoci dolu z asi metra pul vysoky zidky a zustane tam zapichlej a teprv v tyhle pozici sem si vsim ze ho nikdo neridil a ma vyhozeny blikacky:D . Proste nake umelec ho takle nezaspalkoval a milej passat se vydal na cestu sevetem:D [upravil dne 23.11.2006 BobyD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Původně zaslal: BobyD tzv. spalkovana:D to je snad fotomontaz ne? :D ale to jste mi pripomeli co se mi dneska stalo o to se musim podelit jedu si tekhle tady u nas po Zabehlicky a najednou si to z protismeru sine pasat a tak nak nastorc silnici troubi na nej auta z jeho pruhu z miho pruhu a von nic a frci na chodnik v jeho protismeru tak sem si rikal ze chce zaparkovat a vobn ne a hup prejede chodnik asi 10metru od zastavky autobusu s lidma a hups a skoci dolu z asi metra pul vysoky zidky a zustane tam zapichlej a teprv v tyhle pozici sem si vsim ze ho nikdo neridil a ma vyhozeny blikacky:D . Proste nake umelec ho takle nezaspalkoval a milej passat se vydal na cestu sevetem:D [upravil dne 23.11.2006 BobyD] Taky dobrý, kdyby měl klínek tak by se mu to nestalo:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 to je fakt ovsem ktomuhle klinku by to chtelo jeste privesny vozik a jerab:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 mel jsi rict tomu passatovy, ze si ma vzit priste klinek.... takovy malilinkaty... :D asi ho taky s sebou zacnu vozit to tem ridic toho Pasika asi vazne mel radost co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 no ja sem se nemoh zastavovat pac sem spechal ale vecer uz tam nebyl takze asi by schopen odject po vlastni ose kazdopdane to byl zajimavej zazitek nastesti se nikomu nic nestalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 to je ale ohromne prakticke!!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Původně zaslal: aka to je ale ohromne prakticke!!:D Ale nedá se použít, pokud jsou v blízkosti termiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: Marlin :myslim a jak to chce sebou vozit pěknej klínek , asi na střeše - jinam by se mu to nevlezlo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila_S Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: aka to je ale ohromne prakticke!!:D Ale nedá se použít, pokud jsou v blízkosti termiti. Taky je třeba dávat bacha na chataře, co mají krby, je to listnatý dřevo :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts