Jump to content
  • Aktuální cíle darů

prosim o radu s ECU

fogino

Recommended Posts

Zdravim vas peugeotaci.Po dlhom zvazovani som sa rozhodol poziadat vas o pomoc.Asi pred pol rokom som si zakupil peugeot 1.9 gti,no ma v sebe implantovany motor z citroenu 1.9 16 V, co cini nejakych 160 bhp-a napriek dobremu tahu auta to urcite nie je tych 160-odhadujem na nejakych 100 bhp.No po podrobnom preskumani som zistil,ze na ECU mojeho milacika je napisane peugeot 206 1,1.Takze si myslim,ze vykon motora je dost brzdeny a rad by som vymenil ECU.No neviem ako je to s koncovkami-ci ma peugeot tu istu ako citroen,a ako to mam vykonat.To sa len jednoducho vytiahne koncovka a zapoji sa ECU na motor s viacero kW?Nehrozi nejake zoskratovanie?Mozem tam zapojit ECU z citroenu alebo z peugeota?Mam doma sice este jednu riadiacu jednotku,no neviem ci je funkcna a z akeho typu je-bola v peugeote pri jeho kupe,no odpojena v kufri.Dakujem vam vsetkym vopred za pomoc.:(:xvul

V tomhle ti moc neporadím, ale řekl bych, že tam předchozí majitel možná měl napojenou tu ECU co byla v kufru, motor asi měl super výkon, ale asi taky parádně žral. No a se zdražujícím se benzínem tam možná přendal tuhle, aby to tolik nežralo.

Ale třeba jsem úplně mimo:):papa