Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Tapecír u řidiče a spolujezdce

ulio

Recommended Posts

Zdravím Vás,chtěl jsem se zeptat nevíte někdo jak se dá sundat tapecír u řidiče a spolujezdce na peugeotu 306/99?Jsem to pravě zkoušel sundat a vyhákl jsem jen dva zobáčky a zbytek nesel a když jsem se to pokoušel dávat z5 tak jsem to nacvakl než na jeden a druhej nejde a teď když vezmu za madlo dveří tak to rachtá...díky...

Původně zaslal: ulio

Zdravím Vás,chtěl jsem se zeptat nevíte někdo jak se dá sundat tapecír u řidiče a spolujezdce na peugeotu 306/99?Jsem to pravě zkoušel sundat a vyhákl jsem jen dva zobáčky a zbytek nesel a když jsem se to pokoušel dávat z5 tak jsem to nacvakl než na jeden a druhej nejde a teď když vezmu za madlo dveří tak to rachtá...díky...

Máš elektrická okna ? 3D, nebo 5D ?

U 3D se vyndají všechny hnězdičky zespoda, vycvakne za spodek ovládání oken, povolí pod ním další hvězdička a pak se to celé sundá.

Původně zaslal: ulio

no to ja nevim co je 3D a 5D ale jinak mam okna přední v eletryce a mam tam jen jednu hvězdu a to kolem kliky to jsem taky sundal ... ?

Hvězdičky jsou šroubky co mají v hlavičce hvězdičku místo zářezu, neco jako inbus, a 3D a 5D je Třídveřový a Pětidvéřový. Ty šroubky byvají pod krytkama a pod tím ovládáním okynek

• 1 month later...

Tak ty šrouby se jmenujou TORX!Třetí je pod ovládáním oken.To vyloupneš opatrně šroubovákem ty hvězdičko....a ty zobáčky sou hodně pevný a držej jako svině.Je jich tam asi 6 a sou zespodu,a od zámku,Dej bacha na rámeček kolem vnitřní kliky na otvírání dveří.Já ji rozlomil.

Původně zaslal: Mildan

Tak ty šrouby se jmenujou TORX!Třetí je pod ovládáním oken.To vyloupneš opatrně šroubovákem ty hvězdičko....a ty zobáčky sou hodně pevný a držej jako svině.Je jich tam asi 6 a sou zespodu,a od zámku,Dej bacha na rámeček kolem vnitřní kliky na otvírání dveří.Já ji rozlomil.

Torx -netorx, stejně tomu každej říká hvězdička :D