ulio Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Zdravím Vás,chtěl jsem se zeptat nevíte někdo jak se dá sundat tapecír u řidiče a spolujezdce na peugeotu 306/99?Jsem to pravě zkoušel sundat a vyhákl jsem jen dva zobáčky a zbytek nesel a když jsem se to pokoušel dávat z5 tak jsem to nacvakl než na jeden a druhej nejde a teď když vezmu za madlo dveří tak to rachtá...díky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Původně zaslal: ulio Zdravím Vás,chtěl jsem se zeptat nevíte někdo jak se dá sundat tapecír u řidiče a spolujezdce na peugeotu 306/99?Jsem to pravě zkoušel sundat a vyhákl jsem jen dva zobáčky a zbytek nesel a když jsem se to pokoušel dávat z5 tak jsem to nacvakl než na jeden a druhej nejde a teď když vezmu za madlo dveří tak to rachtá...díky... Máš elektrická okna ? 3D, nebo 5D ? U 3D se vyndají všechny hnězdičky zespoda, vycvakne za spodek ovládání oken, povolí pod ním další hvězdička a pak se to celé sundá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulio Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 no to ja nevim co je 3D a 5D ale jinak mam okna přední v eletryce a mam tam jen jednu hvězdu a to kolem kliky to jsem taky sundal ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Původně zaslal: ulio no to ja nevim co je 3D a 5D ale jinak mam okna přední v eletryce a mam tam jen jednu hvězdu a to kolem kliky to jsem taky sundal ... ? Hvězdičky jsou šroubky co mají v hlavičce hvězdičku místo zářezu, neco jako inbus, a 3D a 5D je Třídveřový a Pětidvéřový. Ty šroubky byvají pod krytkama a pod tím ovládáním okynek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulio Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 to ovládání se dá vyndat jo tak to jsem nevěďel já jsem jen nevěděl co je 3 a 5 D a jinak mam pětidvířko ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Původně zaslal: ulio to ovládání se dá vyndat jo tak to jsem nevěďel já jsem jen nevěděl co je 3 a 5 D a jinak mam pětidvířko ...? No tak u 5D nevím , ale patrně tam budou alespoň 3. Dvě v madle a jedna pod ovládánim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 u 3D jsou tri, jeden zespodu, jeden vpredu zboku pod zaslepkou a jeden pod ovladanim. zbytek se cvaka. u 5D nevim, ale hadal bych ze by mohly byt podobne.... ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mildan Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Tak ty šrouby se jmenujou TORX!Třetí je pod ovládáním oken.To vyloupneš opatrně šroubovákem ty hvězdičko....a ty zobáčky sou hodně pevný a držej jako svině.Je jich tam asi 6 a sou zespodu,a od zámku,Dej bacha na rámeček kolem vnitřní kliky na otvírání dveří.Já ji rozlomil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Původně zaslal: Mildan Tak ty šrouby se jmenujou TORX!Třetí je pod ovládáním oken.To vyloupneš opatrně šroubovákem ty hvězdičko....a ty zobáčky sou hodně pevný a držej jako svině.Je jich tam asi 6 a sou zespodu,a od zámku,Dej bacha na rámeček kolem vnitřní kliky na otvírání dveří.Já ji rozlomil. Torx -netorx, stejně tomu každej říká hvězdička Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts