gembi Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Mám P106 a řadící páka má poměrně velkou vůly do stran a to při zařazených všech rychlostech včetně neutrálu. Dopředu a dozadu je to v pohodě, ale při kvedlání vlevo a vpravo je vůle asi 1 cm na hlavici páky. Myslel jsem, že je to v táhlech, ale vypozoroval jsem, že to dělá přímo v předovce. Tam kde je přichyceno to táhlo, které ovládá řadící páka při pohybu do strany, kouká z převodovky jakýsi čep s ramenem, který se pohybem řadičky vlevo a vpravo otáčí. A právě v tom otáčení je vůle, když za ten čep chytnu a otáčím s ním vidím, jak mi to naprosto volně kvedlá se řadičkou doleva a doprava. Setkal se s tím někdo? Je taková vůle normální? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
106diesel Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 myslím,že je to normální...žádnej strach.. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts