Radek Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 na mojem P405 GRDT r.v. 95 jsou nejake podivne zadni bubnove brzdy. Uz se na to divalo nekolik odborniku na peugeoty, ale tento typ vsichni videli poprve v zivote. Docela akutne uz potrebuju vymenit pakny a valecky, ale nemam za co, protoze tento typ fakt nikdo nezna, neprodava, nic. Napada me jen vymenit celou napravu (za nejakou s kotoucema), ale to se mi taky moc nechce, protoze ta moje je ok. Ma nekdo jiny napad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Čím jsou podivné? Má to ABS? Pokud ne, je to jen ten dražší typ, a chtěl bys tam dát ten předchozí typ, tak tu mám komplet starší kombíkové brzdy vč. štítů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 jo Oddie, je to kombik s abs. Ty brzdy co mam se neshoduji s nicim, co nabizi Benex na veskere peugeoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Původně zaslal: Radek jo Oddie, je to kombik s abs. Ty brzdy co mam se neshoduji s nicim, co nabizi Benex na veskere peugeoty. může tam bejt systém bendix a nebo girling v peugeotu maj všechny díly od A do Z pakny si nech obložit a válečky kup tam:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Může tam být jen Girling, když je to kombík a ještě k tomu s ABS, ale tam je na poslední rok ještě jedna varianta, výrazně dražší, a to bude asi ona. V katalogu Benexu ale je, tenhle problém už jsme tu myslím jednou řešili. Osobně bych se podíval, jestli to má shodné štíty brzd s tím o rok starším typem, a pokud ano, koupil bych montážní komplet toho staršího provedení - ale je třeba nejdřív prozkoumat v katalogu, jestli je to skutečně záměnné, je klidně možné že ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts