Lluciano Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Ahoj! Mám u rádia kabely z továrny i na zadní repro, ale nikdy tam vzadu repráky nikde nebyly, budu je dávat do platíčka. Nevíte, kde mám ty kabely hledat? Jsou v tom svazku, co jde po pravé straně dozadu? Díky. P306, 1,9TD, rv 96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 vyvod pro pripojeni plata byva vlevo (z pohledu ridice) vzadu v kufru, aspon auta co jsem videl v tech mistech mela konektor pro pripojeni. tak to zkus nejdriv tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lluciano Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 Rozumím tomu správně, že to je když přijdu ke kufru zezadu, tak vlevo? Protože veškerá elektroinstalace vede po pravé straně. Kouknu na to dneska. Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lluciano Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 Na levé straně nevede nic. Mám hledat v tom origoš svazku napravo pod sedačkama? Všechno to končí v nějakých \"krabičkách\" pod zadním opěradlem. Nebo hledám na špatném místě? Jsou to kabely č. 841-848. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts