Tommys Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Asi jsem totálně natvrdlej nebo jsem na to nepřišel, ale dost lidí tu doporučuje jako prodejce náhradních dílů www.autokelly.cz stránky jsou parádní, ale dá se tam objednávat zboží pro malýho nicotnýho človíčka jako jsem třeba já, bo nejsem ani podnikatel, ani firma podnikající v autoopravárenství a registrace v e-shopu to vyžaduje. Jakým způsobem si obyčejnej člověk může něco objednat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trsek Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Přes NET to nepujde:bojim musíš po svých do kamennýho a být hodný a milý a musí se někomu se tě zželet, aby ti zkusil dát registraci- ale to příjdou o prachy tak asi je to skok do zdi! bez registrace u obchodáka to nejde. Ale jsou i jiní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommys Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 Aha tak to jsem si myslel jsou to žebráci:-)))Mám to kapku z ruky takže tenhle obchod bude pro mě asi tabu, znáte teda nějaký další e-shopy s podobným sortimentem jako mají tam a hlavně abych si mohl taky nakoupit?:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trsek Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Brzdy beru z autoshopu 2000 a jinak mám rád mjauto nebo \"autokoleckar??\" Když hledám tak toho projdu dost- ušětříš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Původně zaslal: trsek Brzdy beru z autoshopu 2000 a jinak mám rád mjauto nebo \"autokoleckar??\" Když hledám tak toho projdu dost- ušětříš. Souhlas. www.mjauto.cz Dobírka není problém, vše do pár dní. Doporučuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Já s kelly žádnej problém nemám, už jsem tam pár věcí objednával. Mrknul do katalogu, cinknul na prodejnu a odpoledne si pro to jel, paráda. Samozřejmě bych tam nešel do všeho, ale některý věci se tam koupit daj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 jj! mjauto -maly obchudek = male ceny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Já s Autokelly taký žádný problémy neměl, teď tam nakupuju na P-Club, ale předtím jsem tam nakupoval normálně maloobchod a v pohodě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Autokelly má registraci maloobchodních zákazníků (sleva asi 5%), možná pak jde zasílání. Zkus jim zavolat a zeptat se. A ještě ke všemu tam má Peugeot-club slevu, tak proč ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 taky beru díly z kelly.sem tam registrovanej,můžu si obědnat přez net a mám 5% slevu(každá kačka dobrá) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Nic proti asi si natrvrdlej:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommys Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 BobyD - Diky:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts