ventista Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Pezotaci pomozte mi prosím,kde sou výpustné šrouby chladící kapaliny na P 106 1.0 r.v 1995?Díky moc za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starter Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Původně zaslal: ventista Pezotaci pomozte mi prosím,kde sou výpustné šrouby chladící kapaliny na P 106 1.0 r.v 1995?Díky moc za pomoc dole na chladiči, vlevo ve směru jízdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 no, orig chladic ho tam ma, neorig chladic tam ma jen zaslepku, tak bacha na to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gembi Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Původně zaslal: Marlin no, orig chladic ho tam ma, neorig chladic tam ma jen zaslepku, tak bacha na to Tak to je bohužel můj případ, jiným způsobem se to vypustit nedá? Rozpojovat tu spodní hadici, aby to vyteklo na ten příčník a po něm kdoví kam to mi nepřijde jako moc elegantní řešení:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 No když tam nemáš výpušťák, tak nedá, prostě budeš muset rozpojit hadici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ventista Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 A je tam jen jeden vypustak?Vypusti se to cely? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 no, jinak to nevypustis, musi rzopojit hadicu. A kdzy budes sikulka, a das si pod to kbelik, tak ti to nikam jinam nestece. Jinak se to vypustit neda. PRes ten vypustak nevim, ale asi by se mela cela soustavy pres to vypustit, je to nejnizsi misto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gembi Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Ok, díky za odpovědi, teď alespoň vím, že se nemusím namáhat s hledáním nějakého vypoušťáku:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piklz Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Co si tak matne pamatuju kdyz jsem to kdysi vypoustel ( P106 1,4 TU3 ) , tak tam byl jeden sroub na chladici dole, a jeden na bloku, zepredu motoru vpravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 tak o tom sroubu na bloku vubec nevim, dokonce ani neni uveden v chytry knizce.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piklz Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 To Marllin : tak sem se taky kouknul do chytre knizky a je tam ´´vysroubujeme vypousteci sroub z chladice a nechame vytect chladici kapalinu´´ a pak ´´vysroubujeme vypousteci sroub z bloku motoru a nechame vyteci chladici kapalinu ´´ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts