spayy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 lidi mam nejak hlucnej motor ale pred tim nez jsem ho koupil tak nebyl nevite proc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jauda Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 hodilo by se napsat jaký motor. Ale jako laik bych zkusil vyměnit filtry a olej. Ale příliš tomu nerozumím... :-) Jinak si myslím, že záleží na tom jak ti to rachotí - trochu víc to popiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Napiš co máš za motor, jestli si měnil olej, jak dlouho ho máš.. atd. Já za ty štyri roky co ho mám namlel skoro 90000km a taky se mi zdá kapánek hlučnější.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerome Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Ahoj, musel jsem teď demontovat dekl na kapotě a hned je motor víc slyšet. Nevím, jak máš 307 dlouho, ale nezapomeň, že začínají velmi chladné teploty, takže to má vliv. ( Ale to asi tušíš ). Naví se mi blíží konrola v servisu a motor je taktéž trošku hlučnější...blíží se výměna rozvodů... Měj se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spayy Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 zdravim jedna se o motot 2.0 hdi 66kw vzdycky kdyz se zahreje je hlucnejsi ale mnel by byt tissi nebo ne mam najeto 150000 a na palubovce mi pise 5600km do vymneny muze to teda delat i olej nebo ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minooo Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 no tak ja to mám naopak najskor vydáva všelijaké zvuky ale ako sa dostane na svoju teplotu je v norme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Máš pred výmenou rozvodov a oleja. Po tejto výmene by to malo byť o niečo tichšie. Ja som na Patrnerovi menil teraz rozvody. je to o niečo tichšie. Po 100 000 km sa na starších HDi odporúča skrátiť interval výmeny oleja na 15 000 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekl Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ja mám tiež 307 HDI a tiež sa mi zdá že je hlučný motor ale pri rozjazde, alebo pri zrychlovaní. Akonáhle sa rýchlosť ustáli je to OK. Tiež hladám odpoveď či to tak má byť. Klepe to ako starší TD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlik Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Původně zaslal: spayy lidi mam nejak hlucnej motor ale pred tim nez jsem ho koupil tak nebyl nevite proc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlik Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Všechny zdravím,moc se mi tyto stránky,jako čerstvého majitele 307 HDI 110 FAP líbí a hlavně Vaše praktické rady,které jsem už i použil.Např. skřípání a praskání (všelijaké zvuky)z přední nápravy,odstraněno přihnutím držáků příčného stabilizátoru.Jinak ohledně hlučnějšího motoru,též jsem tento problém řešil,po výměně napínací kladky klínového řemene vše OK.,aspoň v mém případě to pomohlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekl Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Ja som demontoval plochý(klinový) remeň a nič sa nezmenilo. Niekto tu písal, že môže byť vadný kompenzátor kmitu a rád by som vedel ,ak mi niekto vie vysvetliť, čo to vlastne je a kde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts