Guest jjiri.k Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Ahoj, mám peugeot 206 1.4 8v rok 2000, dnes ráno přijdu k autu a auto nenastartuje. Motorem se normálně točí, čerpadlo slyším jak nasává benzín, ale motor nechce naskočit. Vypadá to asi na posraný imobilizér, protože když startuju tak to píská jako když vypnu motor, otevřu dveře a zapomenu klíček v zapalování. Zkoušel jsem odemykat a zamykat, nepomohlo a vyzkoušel jsem i odpojit baterku a také nic. Pokud by jste náhodou někdo věděl jak ten podělanej imobilizér obejít tak dejte vědět, dík. Potřeboval bych s tím odjet aspoň do servisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jjiri.k Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 To se tu nenajde žádný odborník na imobilizér..? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanagy Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Hmmm...a co kdyby to nebyl imobilizér? kámošovi se stalo, že mu nějakej hlodavec překousal starovací kabely Podívej se do motoru, jestli je všechno pospojovaný a jestli je vše tam, kde to má být Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jjiri.k Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 No protože když startuješ tak to normálně točí akorát to nenaskočí... navíc když startuješ tak to pípá jako když vypneš motor otevřeš dveře a zapomeneš klíčky v zapalování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jjiri.k Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 tak nic jsem hold odkazán na otahovou službu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Zkus druhý klíček, někdy se zblázní antena kolem spinačky. Za druhé zkus poklepat spinač převrácení, někdy umí na pořádnem hrbu zaskočit. Hlodavec je taky velká pravděpodobnost, dost jim chutnají kabely k lambda. Odpoj baterku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jjiri.k Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Diky za radu, ale už je to v servisu, tak uvidime pak napíšu čím to bylo až se to dozvím. Jinak druhý klíčky jsem zkoušel dokonce oba, baterku také jsem vyndaval, bouhužel nic nepomohlo. Jinak spinač převrácení ani nevim že tam něco takového je a už vůbec né kde? A k čemu je to dobré, to jako aby když nekdo převrátí auto na střechu nemohl ujet? Jo ještě na kabely jsem koukal ale nic neviděl, ale vzhledem k tomu, že nejsem žádnej velkej mechanik tak jsem zdaleka nezkontroloval vše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jjiri.k Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Tak uz je to hotove, byl vyskratovanej nejakej konktor..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts