Crusty Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Zdravim chtel bych se zeptat, zdali nekdo vite (coz urco jo ) jak vymenit zrcatko u ridice. Nekdo mi ho totiz na parkovisti sejmul. Je prasklej jen ten krici cerny plast, coz je otazka par korun. V servisu ty blazni za to chtej 4300Kc aaa to mne prijde silene kdyz mam jen ten plst prasklej jinak vse OK. Tak pokud by mi nekdo mohl rici postup (hlavne jak to uspesne \"rozcvakat\") Nebo pokud ste nekdo z Prahy a mate chvili casu byl bych vdecen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrej2 Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Pred casem jsem si ho menil sam. Koupil jsem ho na netu za cca 600Kc. Musis ho vymenit cele, na vrakaci to nema cenu, ja ho tam zkousel sehnat 2 tydny a kdyz ho konecne meli, tak za nej chtel 1200 a to ani nevim, jestli v barve me karoserie (prestrik krytky dalsich 1000 v aut. servise).Popsal bych ti podrobne vymenu, ale za tu dobu mas uz asi i nove auto:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Crusty: Stav se v pondělí nebo v úterý ve Kbelích na letišti a můžu ti minimálně poradit (nebo i pomoct s případným přelakováním)... P.S.: Kdyžtak mi zavolej, telefon mám pod avatarem;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusty Posted December 27, 2008 Author Share Posted December 27, 2008 Hehe diky moc za odpovedi ... ale kouknete na datum, kdy jsem to psal ... uz to jsou 2 roky zpet ... Peugeotka jiz ani nemam Ale i tak moc dekas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Aha, na to jsem nějak nekoukl, sorry:mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts