Mackobubu Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Pri vlhlom počasí a pri dlhšom státi vozidla mi zle štartuje.Žhaví tak okolo 5 - 8sek.,Až po troch až štiroch žhaveniach mi motor naskočí. Pozeral som žhaviče - sú dobré,baterka je tiež vporiadku. Už neviem kde by mohol biť problem. DAKUJEM [upravil dne 20.11.06 Mackobubu] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 1. co má být to Di? 2. už to tu bylo popsané asi stokrát - nejen žhaviče, ale především kompresní tlaky musí být v pořádku, a ty nebudou v pořádku, pokud jsou nesprávné vůle ventilů- takže pokud jsou žhavky dobré, zkontrolovat vůbe ventilů, dále nastavení předvstřiku. Pokud ani to nepomůže, tak žměřit kompresní tlaky, a zkontrolovat vstřikovače na stolici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Uz se to tu vazne psalo 1000X ale vzhledem k tomu ze se furt nekdo pta, tak jsem si ulozil odpoved do schranky Mozna by to sneslo clanek ale na to si odborne netroufam tak spatne muze bejt kupa veci: spatnej filtr palivovej, vzduchovej spatny tlaky spatny vstriky spatny zhavky spatna baterka nekde to prisava vzduch neserizena vule na ventilech spatny cerpadlo spatna nafta spatne nastavenej predvstrik, spatné rele zhavení Osobne bych u stareho auta prvne nechal zmerit tlaky, nic moc se nerozebira jen se vyndaj svicky. Hned bych si nechal i zkontrolovat svicky, kdyz jsou venku a pripadne je vymenil. Pokud by tlaky byli spatny, tak pak hledat pricinu proc. Nejcasteji neserizene vule na ventilech nebo celkove opotrebeni motoru. Pak bych asi hledal dal podle priznaku a podle narocnostni na kontrolu a cenu noveho dilu. Kazdopadne nekdy se hleda dost blbe ja u sve bejvale 205tky hledal problem 2 zimy a pak radsi vymenil motor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts