Lluciano Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Ahoj! Mám přístrojovku s ukazatelem stavu oleje, ale nic mi neukazuje. Asi chybí čidlo. Ale nevím ani, kde ho hledat, jak vypadá, elektroinstalace k němu asi vede. Dá se to koupit? Kde ho najdu? Díky za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Původně zaslal: Lluciano Ahoj! Mám přístrojovku s ukazatelem stavu oleje, ale nic mi neukazuje. Asi chybí čidlo. Ale nevím ani, kde ho hledat, jak vypadá, elektroinstalace k němu asi vede. Dá se to koupit? Kde ho najdu? Díky za info. No vzhedem k tomu, že tlak oleje je u HDi a tlak a teplota oleje je u S16 a alespoň co já vím do HDi ,když ho nemá, stačí přidat budík a funguje, tak hádám, že zapojené a osazené to bude... Co máš za motor a jak se to chová, když otočíš klíčkem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lluciano Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 V manuálu píšou, že je to ukazatel stavu oleje. Po otočení klíčkem skočí ručička na max, po nastartování úplně zdechne. Oleje tam mám dost, kontroloval jsem. P 306 1,9TD, r.v. 96. Mám to koupené po opravě drobné havárie, je možné, že to tam pak někdo už nedával. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 ono ukazovat to tak ma, ze po otoceni klicku se rozsviti stupnice na budicich, vybehne rucicka ( asi dvakrat za sebou ) ktera by mela ukazat mnozstvi oleje a pak stupnice zhasne a budik uz dale nic neukazuje, pouze u budiku ktere maji i stupnici teploty se pote budik prepne do rezimu teplomeru oleje cidlo mnozstvi oleje bude nekde bud na predni nebo zadni strane bloku motoru, musel bys napsat presny typ motoru a rok vyroby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Původně zaslal: Lluciano V manuálu píšou, že je to ukazatel stavu oleje. Po otočení klíčkem skočí ručička na max, po nastartování úplně zdechne. Oleje tam mám dost, kontroloval jsem. P 306 1,9TD, r.v. 96. Mám to koupené po opravě drobné havárie, je možné, že to tam pak někdo už nedával. To jen po otočení ukáže hladinu a pak to spadne na nulu. Když je málo, tak to ještě chvilku bliká na té hodnotě.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djfrozen Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 takhle to funguje ja jsem zezacatku taky myslel ze je to rozbite ale pak jsem si v manualu precet ze to ma po 20s zhasnout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts