CENNY205 Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENNY205 Posted November 18, 2006 Author Share Posted November 18, 2006 Ví někdo jak pořádně,nehorázně nadupat motor na 205ce gti poradtě a navrhněte svůj názor či napište ze své skušenosti,jak nato jít či nejít Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENNY205 Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 Máte skušenost se svodama kolyk to přidá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.doubravsky Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Začal bych tím,že tam dám motor z Mi 16ky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasky Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Původně zaslal: michal.doubravsky Začal bych tím,že tam dám motor z Mi 16ky. Asi tak.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: CENNY205 Ví někdo jak pořádně,nehorázně nadupat motor na 205ce gti poradtě a navrhněte svůj názor či napište ze své skušenosti,jak nato jít či nejít Poměrně často probírané téma. Navrhuju nebejt línej hledat. Vrazit tam Mi16 a pak podle toho jak, kolik a kde s tím chceš jezdit... Upozorňuju, že s Mi16 se silnější verzí s jiným programen v ECU, odpojenou lambda, svodama a vejfuckem to jede nehorázně, jenže někomu to netsačí a co sem viděl vačky na Mičko, tak je to nehorázně drahý. Nějakejch 180-200 koní se tam dá nahonit, ale víc už je problém jak s hlukem , tak s jízdou v normálnim provozu. Ono vůbec jezdit s lehoučkou 205 s motorem z Mi je tak trochu problém... papíry vydržej míň, než ten motor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENNY205 Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 Nojo ale já mám 19.8vla od katíku mam sport vífuk a ten hluk super:D aješte chci svody:mrk Jak seženu program ECU to znamená čipnout jednotku:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Původně zaslal: CENNY205 Nojo ale já mám 19.8vla od katíku mam sport vífuk a ten hluk super:D aješte chci svody:mrk Jak seženu program ECU to znamená čipnout jednotku:myslim jj, ale nesem si jisty o kolik ti to pomuze, protoze jestli se nepletu, tak GTI nema turbo, tzn. narust tak 10% (jestli se pletu, tka me prosim nebijte!!!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts