zdeneks Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 zdravim vsechny. nevite neco o pametovym kabelu.pry se pouziva kdyz se odpojuje baterka kvuli kodum.dik zdenek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdeneks Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 to bude ono cetl jsem o te moznosti v navodu,ale netusil jsem ze je to tak jednoduchy.diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Původně zaslal: zdeneks to bude ono cetl jsem o te moznosti v navodu,ale netusil jsem ze je to tak jednoduchy.diky Hlavně vypni všechno, co by mohlo mít nějakej odběr, ať ti ta baterka aspoň chvíli vydrží (vč. osvětlení interiéru). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Jo, akorát na přívodu té 9 V baterie dej diodu v propustném směru (anoda na + baterie), aby ta 9 V baterie nebuchla za těch pár sekund kdy jsou připojeny obě baterie. (aby nedošlo k dobíjení 9 V baterie z 12 V autobaterie) Já bych do té autozásuvky připojil normální autobaterii 12 V - chvilku by to bylo paralelně a pak by to držela ta připojená. [upravil dne 17.11.2006 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citros Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Původně zaslal: P607Olda Jo, akorát na přívodu té 9 V baterie dej diodu v propustném směru (anoda na + baterie), aby ta 9 V baterie nebuchla za těch pár sekund kdy jsou připojeny obě baterie. (aby nedošlo k dobíjení 9 V baterie z 12 V autobaterie) Já bych do té autozásuvky připojil normální autobaterii 12 V - chvilku by to bylo paralelně a pak by to držela ta připojená. [upravil dne 17.11.2006 P607Olda] běžně to tak řeším, mám udělanou koncovku na CL a dávám tam normalní autobaterku(a ještě navíc vždy tu co z toho vyndavám:D:D:D) ... 9V je zbytečnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Původně zaslal: P607Olda Jo, akorát na přívodu té 9 V baterie dej diodu v propustném směru (anoda na + baterie), aby ta 9 V baterie nebuchla za těch pár sekund kdy jsou připojeny obě baterie. (aby nedošlo k dobíjení 9 V baterie z 12 V autobaterie) Já bych do té autozásuvky připojil normální autobaterii 12 V - chvilku by to bylo paralelně a pak by to držela ta připojená. [upravil dne 17.11.2006 P607Olda] tak tak, nemusela by to prezit baterka, nekdy to dela slusny bordel :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts