Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P206 zamčení centrálem se znovu samo odemkne


tomn

Recommended Posts

Mě to dělalo něco podobného a chyba byla v příjimači signálu - zkondenzovala voda mezi třemi tranzistory co přijímají signál z dálkáče a pořád dávaly povel k odenčení. Stačilo rozdělat a vysušit. (měl jsem to teda na 406 - přijímač uprostřed střechy nad hlavou).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si spíš myslím že nemáš dobře dovřené dveře. A nasvědčuje tomu i to osvětlení který ti nezhasíná. Mě to u p306 vždy samo odemkne kdyš nemám dovřený dveře. Nevím přesně jak to tam je dělaný ale šel bych po koncáku nebo zámku dveří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: tomn

Když zamknu auto (P206, 1.9d, 6/2000) dálkovým ovládáním znovu se sám odemkne. Někdy to při jízdě hlásá akusticky, že jsou otevřené dveře a nezhasíná vnitřní osvětlení. Nevím kde hledat. Díky za info.

Vadný senzor otevření dveří... to je všechno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Tak jednoduché to asi nebude.Již delší dobu s tím zápasím:otevřené dveře mi to občas hlásí a stropní světla jsou zhaslá - v tomto případě nelze zamknout.U mě jsou třeba na zadních posuvných dveřích na straně sloupku tři dotykové plošky a jeden \"cuplík\"který při zamačknutí zhasne.Všechny čtyři dveře tak lze \"ručně\" odzkoušet.Minule jsem dotykové plošky očistil lihem a dalo to chvíli pokoj.Včera jsem zas nezamkl.Tak jsem tentokrát rozebral stranu na zadních dveřích: tam jsou kontakty,které jsou na pružinách.Celé jsem to musel rozloupnout,protože to je lepené.Vnitřek obsahuje (u mého P806) čtyři válečky z mosazi,které po stlačení najedou mezi dvě packy.Bylo to zelené od měděnky.Tak jsem to vypucoval,opět slepil kryt alkaprenem.Použity jsou jen dva válečky a konektor odvádí do dveří jen dva dráty.Po složení a zavření dveří zase lze zamykat.Co je ale ve dveřích a jak je to tam zapojeno,nevím,protože jsem nepřišel na to,jak sundat kliku stahování okna.Pokud mi někdo poradí,jak kliku bez poškození sundat - sundám tapecírunk a snad přijdu na to,proč !!Opakuji,vedou tam jen dva dráty.

V případě tomn to bude asi chtít dveře jen doladit.P806

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...