NARTIN Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 čau všem, sháním zimáky 165/70 R13. Jaký byste mi doporučili? Ptal jsem se dost na Barum Polaris, který skoro všude označujou za nejprodávanější, ale v dost pneuservisech mě od nich odrazovali( že prej dost praskaj). Měl jsem vyhlídlý Firestone Winterhawk, ale teď jsem zahlíd´ dobrou cenu na Maxxis. Co třeba tahle značka?Máte někdo ňáký zkušenosti? Dík za názory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogo Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Nemám ja jedu nemecký protektory Condor,teda teprv pojedu shanim disky:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Maxxis jsou výborný,jezdil jsem na nich ještě na 205ce,hodně dálnice a hory,vyjel jsem úplně všude,mohu doporučit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Servus, to je ťažko povedať na túto tému pretože každý uprednostňuje inú značku skús pozrieť testy. A hlavne si myslím, že rozhoduje cena. Tí nemajetnejší šoféri ak chcú ušetriť tak dajú prednoať lacným Noname plášťom. Dá sa na nich jazdiť ale kvalita ide bokom. Toť vše z mojej strany. Ja by som ti na zimu doporučil SAVA sú v licencii Good Year a to pomôže, majú skesenosti od nich pri výrobe. Ani Matador nie je zlý, ale skôr si zožeň už Matador Nordicca, sú úplne nové ale neviem, či už robia R13. V testoch ADAC dopadli dobre. čsfte fšetci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 no já jezdil na Goodyearech UG7 a jako super až na tu hlučnost a cenu.známej je má taky a taky si je chválí.záleží kolik peněz chceš investovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOMIK306xrd Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Na zimu jsou prý výborné gumy značky Nokian a nejsou zase tak drahé když chceš opravdovou kvalitu. Kdyby si zase více hleděl na cenu, pak bych sáhnul po SAVA Eskimo, ty mají taky docela slušný záběr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyjim Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 ..Sava eskimo dopadly z těch levných pneumatik v testech ADAC nejlépe, dokonce lépe, než některé super značky..někde tady na fóru byl i odkaz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slajda Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 To ja mam 2 sezonu Fulda Kristall Montero a jsem s nimi zatim dost spokojen...Jezdim ve vsech kombinacich (mesto,hory,dalnice) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindra73 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Pokud chceš být v zimě králem na sněhu, kup si DUNLOP WINTERSPORT:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Mě je to šumák - stejně mi dřív shnije auto, než zimní gumy. Jinak bych tam dal cokoliv. Buď to jsou značkovky vyráběné v Maďarsku, nebo skoroznačkovky (Barum/Matador či cokoliv v licenci) vyráběné v Rumusku a na Ukrajině.(alespoň v mém rozměru) Rozhodně ( a i za tu cenu) se vyplatí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Barumky jsou zlatý střed (já je mám), nepraskají - kdo to kdy slyšel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 No to ja mam obute podla testov najhorsie zimne gumy ake mozui byt,ale minulu zimu som vytahoval auta z jarkov a kde iny davali retaze ja som z usmevom prechadza.....No a volaju sa tusim Marangoni..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBK Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: jindra73 Pokud chceš být v zimě králem na sněhu, kup si DUNLOP WINTERSPORT:super jj, mam .... 3M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginek Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Barumky jsou na prd, moc se sjizdej. Ja mam SAVY a mam klid, nejsou hlucny a dobre sedi. mam 185/65 r14 Index to 180km. Vzdy jsem vsechno vyjel. Cena bude kolem 1600 za kus:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts