Lluciano Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Praskla mi žárovka a přestaly díky tomu úplně svítit potkávačky. Obrysovky v pohodě, dálkový taky. Pojistky se zdají v pořádku. Prosím o radu, může to být relé, ale nevím, které to je, neb nemám žádnou chytrou knihu, nebo možná taky přepínač pod volantem, ale chtěl jsem napřed vyloučit to relé. Jo, a která pojistka k nim patří? Nemáte někdo nějakou fotku manuálu? Dík moc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Původně zaslal: Lluciano Praskla mi žárovka a přestaly díky tomu úplně svítit potkávačky. Obrysovky v pohodě, dálkový taky. Pojistky se zdají v pořádku. Prosím o radu, může to být relé, ale nevím, které to je, neb nemám žádnou chytrou knihu, nebo možná taky přepínač pod volantem, ale chtěl jsem napřed vyloučit to relé. Jo, a která pojistka k nim patří? Nemáte někdo nějakou fotku manuálu? Dík moc! Předně by to chtělo abys nám sdělil co máš za auto , pravděpodobně 306 ale napiš ročník popřípadě obsah.Pak bude záležet kolikatipojistkovou skříň máš 13ti , 23ti nebo30ti ,aby jsme ti zdělili na které pojistky se zaměřit.Pokud ti ale svítí obrysovky a dálkový mohlo by to taky být špatnou přepínací páčkou....nebo relé [upravil dne 14/11/2006 raspa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lluciano Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 OK. 306 je přece jasná, podle sekce, jinak 1,9 TD, r.v. 96, 30ti pojistková skříň. Dík a soráč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Tady máš ty pojistky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Prošel bych pojistky , proměřil relé , kouknul i po kabelech , pokud bude vše ok tak to bude vadná páčka (přepínač)..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Co to udělá, když tam dáš novou žárovku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Původně zaslal: OK406 Co to udělá, když tam dáš novou žárovku? Myslíš že by odešli obě najednou ? no je možný všechno. Prasklou ale musel vyměnit a když nesvítí potkávačky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lluciano Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: raspa Prošel bych pojistky , proměřil relé , kouknul i po kabelech , pokud bude vše ok tak to bude vadná páčka (přepínač)..... Novou tam dám ještě dnes, ale kontroloval jsem obě, druhá je zdravá. Dík za ty pojistky. Které relé to je? To je právě ten hlavní problém. Muselo se to přepálit přímo když praskla ta žárovka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lluciano Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 Tak už je vyřešeno... Nakonec jsem to všechno proměřil a zjistil, že dopředu proud jde a že i ta zdánlivě zdravá žárovka odešla. Takže praskly obě najednou! To sou mi věci... Dík za rady. Přesto by mě zajímalo, které relé je na světla. Kde ho najdu a jak vypadá. Pro příště. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 To je dobře, že ti to opět svítí. A byla to taková b....t.:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: Lluciano Tak už je vyřešeno... Nakonec jsem to všechno proměřil a zjistil, že dopředu proud jde a že i ta zdánlivě zdravá žárovka odešla. Takže praskly obě najednou! To sou mi věci... Dík za rady. Přesto by mě zajímalo, které relé je na světla. Kde ho najdu a jak vypadá. Pro příště. ze prasknou obe potkavaci zarovky neni zadny zazrak, stava se to celkem bezne. Rele na svetla neni zadne, vsechno jde jen pres kontakty packy pod volantem, jak parkovacky, tak potkavaci a i dalkova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Lluciano Tak už je vyřešeno... Nakonec jsem to všechno proměřil a zjistil, že dopředu proud jde a že i ta zdánlivě zdravá žárovka odešla. Takže praskly obě najednou! To sou mi věci... Dík za rady. Přesto by mě zajímalo, které relé je na světla. Kde ho najdu a jak vypadá. Pro příště. ze prasknou obe potkavaci zarovky neni zadny zazrak, stava se to celkem bezne. Rele na svetla neni zadne, vsechno jde jen pres kontakty packy pod volantem, jak parkovacky, tak potkavaci a i dalkova Hm tak to bych neřek že odejdou obě najednou. Relé opravdu na světla žádné není ? Já myslel že na new modelech je . No rozdodně jsem zas o něco chytřejsí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts