menge Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 mám dotaz prosím, po přečtení manualu viz (Po zaparkování je možno zrcátka přiklopit ke karoserii ručně, elektricky* přitažením ovladače A směrem dozadu nebo automaticky* při zamknutí vozidla. Odklopení zpětných zrcátek se provádí otočením klíče ve spínací skřínce do 2. polohy neboli do polohy Jízda. Poznámka: funkce přiklopení zrcátek při zamknutí vozidla může být neutralizována. Obraťte se na pracovníky servisu PEUGEOT.) po přečtení tohoto návodu jsem zkoušel vypinač tlačit smerem dozadu a zrcatka nezklapla a rek bych ze vypínač tuto funkci nema jak to tedy je??? děkuji za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 musis ten prepinac dat do mezipolohy, nejak doprostred a pak jakoby dolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luckyn Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Za předpokladu, že tím je auto vybaveno nebo ne? Mám za to, že je to funkce navíc nebo to má každý kdo je má v elektrice? Že bych o něčem nevěděl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: Luckyn Za předpokladu, že tím je auto vybaveno nebo ne? Mám za to, že je to funkce navíc nebo to má každý kdo je má v elektrice? Že bych o něčem nevěděl? řekl bych, že to mají jen SW a nebo vyšší výbavy a možná i na přání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: jardas Původně zaslal: Luckyn Za předpokladu, že tím je auto vybaveno nebo ne? Mám za to, že je to funkce navíc nebo to má každý kdo je má v elektrice? Že bych o něčem nevěděl? řekl bych, že to mají jen SW a nebo vyšší výbavy a možná i na přání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 tak tak jen SW +plná palba - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: Jiří tak tak jen SW +plná palba - nemam pocit ze bych mel SW, presto mam el. sklapena zrcatka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Původně zaslal: lukash Původně zaslal: Jiří tak tak jen SW +plná palba - nemam pocit ze bych mel SW, presto mam el. sklapena zrcatka... tak máš asi vyšší výbavu nebo tak něco, podle tvé specifikace XS tomu asi tak bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
menge Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 tak nenim nevim, ja mam SW ale nejde mi to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigicek Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Ja mam taky SW a bylo to za příklatek asi 10 tisic myslim.. ani 2.0 79kW HDi to nemelo v zakladu a to se prodavala vlastne jedna verze s timto motorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Mají to ti, co mají \"pack électrique 3\". U nižších jsou \"jen\" elektricky ovládaná a odmrazovaná. To platí pro všechny 307, vč. SW. A ten se dá objednat ke všem verzím, přičemž ve vyšších verzích je už zpravidla v ceně. [upravil dne 15.11.06 Ferin007] [upravil dne 15.11.06 Ferin007] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
menge Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 děkuji za upřesnění tak teď už vim co mam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Já to u Jaena mám a v zimě mě to pěkně :grr:grr. Někam přijedu, při zamčení se to sklopí, pak na to nasněží, navečer to zmrzne a jeto . Nevíte někdo čím to vyšpricovat, aby to chodilo a hlavně jak se dostat k mechanice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: Bohumil Já to u Jaena mám a v zimě mě to pěkně :grr:grr. Někam přijedu, při zamčení se to sklopí, pak na to nasněží, navečer to zmrzne a jeto . Nevíte někdo čím to vyšpricovat, aby to chodilo a hlavně jak se dostat k mechanice? A jejej, to me asi ceka taky Jak presne se ti to projevuje? Ze se neodklopi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
js307 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: Bohumil Já to u Jaena mám a v zimě mě to pěkně :grr:grr. Někam přijedu, při zamčení se to sklopí, pak na to nasněží, navečer to zmrzne a jeto . Nevíte někdo čím to vyšpricovat, aby to chodilo a hlavně jak se dostat k mechanice? Taky se toho docela bojím, čeká mě první zima z 307 break s automaticky skpolnými zrcátky.. Takže kdyby někdo věděl, jak je připravit na zimu, taky budu vděčný. Honza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Ale chlapci! Proč klesat na mysli. Tu funkci si přece můžete na zimu deaktivovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
js307 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: Ferin007 Ale chlapci! Proč klesat na mysli. Tu funkci si přece můžete na zimu deaktivovat. No dobrý , no, , ale jak??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Kuknite do manuálu. Případně vám to deaktivují v autorizovaným servisu. A pokud se nepletu, tak na tomhle fóru už někdo vysvětloval svůj fígl, jak to dělá, aby zůstaly odklopený i bez zásahu servisu. Ňák kouzlil se zapalováním a dveřma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: Ferin007 Kuknite do manuálu. Případně vám to deaktivují v autorizovaným servisu. A pokud se nepletu, tak na tomhle fóru už někdo vysvětloval svůj fígl, jak to dělá, aby zůstaly odklopený i bez zásahu servisu. Ňák kouzlil se zapalováním a dveřma. Predevsim se zrcatka nezklopi kdyz pro zamceni auta nepouzijete DO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: lukash Predevsim se zrcatka nezklopi kdyz pro zamceni auta nepouzijete DO. No, to jo, ale když se DO použije... Nejlepší je zamykat klíčem a zůstanou odklopený. Já jsem to řešil někdy tak, že jsem se natáhl, zapnul zapalování a honem k zrcátku a trochu jsem mu pomohl ručně. U řidiče se do dá stihnout. Ale u spolujezce jsem to ještě nestihl nikdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts