Jump to content
  • Aktuální cíle darů

sklopění zrcátek

menge

Recommended Posts

mám dotaz prosím, po přečtení manualu viz (Po zaparkování je možno zrcátka

přiklopit ke karoserii ručně, elektricky*

přitažením ovladače A směrem

dozadu nebo automaticky* při zamknutí

vozidla.

Odklopení zpětných zrcátek se provádí

otočením klíče ve spínací skřínce do 2.

polohy neboli do polohy Jízda.

Poznámka: funkce přiklopení zrcátek

při zamknutí vozidla může být

neutralizována. Obraťte se na pracovníky

servisu PEUGEOT.) po přečtení tohoto návodu

jsem zkoušel vypinač tlačit smerem dozadu a zrcatka nezklapla a rek bych ze vypínač tuto funkci nema jak to tedy je??? děkuji za odpovědi.

Původně zaslal: Luckyn

Za předpokladu, že tím je auto vybaveno nebo ne? Mám za to, že je to funkce navíc nebo to má každý kdo je má v elektrice? Že bych o něčem nevěděl? :)

řekl bych, že to mají jen SW a nebo vyšší výbavy a možná i na přání :myslim

Původně zaslal: jardas

Původně zaslal: Luckyn

Za předpokladu, že tím je auto vybaveno nebo ne? Mám za to, že je to funkce navíc nebo to má každý kdo je má v elektrice? Že bych o něčem nevěděl? :)

řekl bych, že to mají jen SW a nebo vyšší výbavy a možná i na přání :myslim

Mají to ti, co mají \"pack électrique 3\". U nižších jsou \"jen\" elektricky ovládaná a odmrazovaná. To platí pro všechny 307, vč. SW.

A ten se dá objednat ke všem verzím, přičemž ve vyšších verzích je už zpravidla v ceně.

[upravil dne 15.11.06 Ferin007]

[upravil dne 15.11.06 Ferin007]

Původně zaslal: Bohumil

Já to u Jaena mám a v zimě mě to pěkně :grr:grr:grr. Někam přijedu, při zamčení se to sklopí, pak na to nasněží, navečer to zmrzne a jeto :nevim. Nevíte někdo čím to vyšpricovat, aby to chodilo a hlavně jak se dostat k mechanice?

A jejej, to me asi ceka taky :nevim Jak presne se ti to projevuje? Ze se neodklopi?

Původně zaslal: Bohumil

Já to u Jaena mám a v zimě mě to pěkně :grr:grr:grr. Někam přijedu, při zamčení se to sklopí, pak na to nasněží, navečer to zmrzne a jeto :nevim. Nevíte někdo čím to vyšpricovat, aby to chodilo a hlavně jak se dostat k mechanice?

Taky se toho docela bojím, čeká mě první zima z 307 break s automaticky skpolnými zrcátky.. Takže kdyby někdo věděl, jak je připravit na zimu, taky budu vděčný.

Honza

Původně zaslal: Ferin007

Kuknite do manuálu. Případně vám to deaktivují v autorizovaným servisu. A pokud se nepletu, tak na tomhle fóru už někdo vysvětloval svůj fígl, jak to dělá, aby zůstaly odklopený i bez zásahu servisu. Ňák kouzlil se zapalováním a dveřma.

Predevsim se zrcatka nezklopi kdyz pro zamceni auta nepouzijete DO.

Původně zaslal: lukash

Predevsim se zrcatka nezklopi kdyz pro zamceni auta nepouzijete DO.

No, to jo, ale když se DO použije...:o Nejlepší je zamykat klíčem a zůstanou odklopený.

Já jsem to řešil někdy tak, že jsem se natáhl, zapnul zapalování a honem k zrcátku a trochu jsem mu pomohl ručně.:super U řidiče se do dá stihnout.:mrk Ale u spolujezce jsem to ještě nestihl nikdy.:grr:aut