Jerome Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Dotaz ohledně výměny žárovek na osvětlení SPZ u Breaku. Koukal jsem se do chytré knihy a dle návodu to zkoušel, ale mám obavu, že ta plastová krytka musí prasknout. Je to jen plastový zobáček na který je potřeba více zatlačit? Díky PS.: Normálně bych to neřešil, ale známe naše ochránce \" modrý květináče\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Nedávno jsem to taky dělal a drží to opravdu jen ten plastovej zobáček.Až jsem se divil jak to vydrží !:DNo co ti poradit: \"buď hoodně opatrnej\" !!;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drtikoll Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Ahoj, i já jsem se tam potřeboval dostat.Po kratší straně je malý kulatý prolis a do toho jsem strčil malý štoubováček a přes hranu světýlka zapáčil.Jde to krásně ven, jen to chce trochu citu a grif. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts