Jerome Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Zdravím, jsem tu NEW. Mám krátce 307 Break 1.6 16V Dotaz, zda někdo nemáte zkušenosti při výměně baterie v DO v klíči - hlásí mi to pocitac. Jen jestli není potřeba nějakej kód. :myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Ahoj, s výměnou není problém - jeden šroubek a rozcvaknout a je to. Akorát ho potom budeš muset asi znova naučit, ale popis je v manuálu od auta na straně 100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Vitej a preji spoustu stastnych kilometru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Ať ti dobře a věrně slouží.:super:super:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Taky tě vítám a přihoď nějaké foto tý Tvý čtyřkolový.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bártík Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Taky Ti přeji mnoho ujetých kilometrů a hlavně si toho super autíčka užij. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 mnoho stastnych km inac v piatok som riesil tiez vymenu baterky v DO, je to jednoduche, presne ako pise jardas, jeden srobik - torx - a vymena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerome Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Děkuji za příjemné přijetí a rady, opravdu to bodne.:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Krásná barvička, já jsem na modrou ujetá . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerome Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Díky za pochvalu barvičky Nastala mi tady chybička, tak ještě jednou dokola, pane vrchní :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerome Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Letošní první sníh a přezouvání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 krasaveček! Vítej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Takúto modrú som chcel aj ja. Vitaj medzi nami a hodne šťastných kilometrov ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Čagos !! Jo,modrá je dobrá. Jen se trochu hůř udržuje:( Ale když to opláchneš nějakou lepší aviváží na praní,tak se to trošičku dýl leskne !! Je to vyzkoušený. Přeji mnoho šťastných km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Původně zaslal: Leitlik Čagos !! Jo,modrá je dobrá. Jen se trochu hůř udržuje:( Ale když to opláchneš nějakou lepší aviváží na praní,tak se to trošičku dýl leskne !! Je to vyzkoušený. Přeji mnoho šťastných km. ještě že sem nechodí můj synátor, ten chtěl modrýho pažoutíka a na MOU KRÁSNOU BARVU se kouká pohrdavě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubošK Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 ... ale nakonec mám stříbrnou 307SW 1.6 HDi, neb byla k dostání nová za slušné peníze. Takže blahopřeju a držím palce, ať se to ne***e. Zdraví Luboš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubošK Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Jo, to můj synátor taky toužil po stříbrné ochcávce \"jako má strejda\" (služební), ale když se v tom projel, tak se od té doby bratránkovi chlubí, že máme pažouta i s \"tím oknem tam nahoře\". No ale ta stříbrná má přeci jen jednu výhodu. Nemusí se tak často mýt, neb to bahno na tom není tolik vidět. Zdraví Luboš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerome Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Původně zaslal: Leitlik Čagos !! Jo,modrá je dobrá. Jen se trochu hůř udržuje:( Ale když to opláchneš nějakou lepší aviváží na praní,tak se to trošičku dýl leskne !! Je to vyzkoušený. Přeji mnoho šťastných km. Ahoj a dík za zajímavý nápad Určitě to zkusím, no nevím, jestli ještě teď, jelikož nám u baráku neustále něco přestavují, takže tady máme hooodně bahna A ohledně těch fotek mý \"šmoulinky\" ( tak jí nazvala má přítelkyně ), jsou focený telefonem, takže kvalita nic moc, ale alespoň na tomnejsou vidět ty OKOUSANÝ blatníky !!! Udělám foto a ukážu, tomu nebudete věřit. Zatím každý, kdo to viděl, tvrdil, že nic podobnýho nikdy neviděl. Jinak ohledně S...., standardně chroupání od př. nápravy ( musím ale vyměnit stabilizátory ty už maj po 115000 km dost ), svěšený zadní stěrač ( nemohu ho vůbec sundat ), pískání silentblocků asi od výfuku ( když přidám i uberu plyn ) , ale jinak jsem celkem spokojený, i když spotřeba by mohla být malinko menší, ale to je spíše tím, že se mi pořádně ani neohřeje cestou do práce ( jinak v průměru cca 8l/100km) Teď mě napadl dotaz, zda někdo z Vás nezkoušel či neuvažoval o 6 rychlostní převodovce, tak by se na dálnici šikla. Cus bus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerome Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Tak takto vypadají všechny 4 blatníky Mějte se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Původně zaslal: Jerome Tak takto vypadají všechny 4 blatníky Mějte se Proboha od čeho to je?? To si nějaký dítě hrálo s nožíkem ne? To není možný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts