Estintore Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Zdravim.. začnu od začátku.. koupil jsem auto Peugeot 406 2.0HDi r.v 2000. Auto táhlo až tak nějak od 2.500ot., tak jsem dle návodu vyčistil váhu vzduchu a jízda se zlepšila.. nicméně stále to nebylo tak jak to má být a spotřeba byla také vysoká. Takže jsem tedy v auto-kelly zakoupil za 3400Kč novou váhu vzduchu, kterou jsem tam dnes namontoval. Výsledek je takový, že autí opět vůbec netáhlo.. takže jsem váhu odpojil a jede jako normálně. Může mi to nějak někdo vysvětlit?? Jsem laik a nechápu... ještě bych rád věděl na co má toto odpojení vliv...??? Spotřeba a ? Děkuji za rady a odpovědi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Když se to připojí na diagnostiku, tak se snímá desítky údajů čidel a pracovních podmínek. Pak lze identifikovat příčinu. Že by někdo dokázal jen na základě \"špatně táhne\" určit co je chybné v tomto složitém řídícím systému, to by musel být jasnovidec. Napiš odkud jsi, a kolegové poradí, kde je v okolí seriozní servis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 PS: když řídícímu systému chybí údaj některého čidla, tak jede v náhradním režimu (na dojetí) a netáhne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estintore Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 jsem z Prahy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estintore Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 ale právě zajímavé je, že i když netáhl, tak začal táhnou od 3000ot.. (v nouzovém režimu by asi netáhl po 3000ot.) po odpojení té váhy jede uplně normálně... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estintore Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 kde je v Praze nejaka diagnostika, kde by mi mohli pomoci?????????????????? Nechci dat 2000 bez vysledku... Prosiiiiiiiiiim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dafe Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 origo váha stojí v peugeotu asi 4000 táci. To si moc neušetřil s tou z kelly a problém bude asi v ní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estintore Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 taky si myslím.... zítra letím reklamovat.... hajzlové.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
four.stroke Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: Estintore taky si myslím.... zítra letím reklamovat.... hajzlové.. jestli jseš z Prahy mohu ti to píchnout na comp a uvidí se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: Estintore kde je v Praze nejaka diagnostika, kde by mi mohli pomoci?????????????????? Nechci dat 2000 bez vysledku... Prosiiiiiiiiiim http://www.dwservis.cz/ [upravil dne 24/11/2006 Rebik] [upravil dne 24/11/2006 Rebik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts