Georginho Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Zdarec, potřebuji poradit!!! - Velký display mám (má i volbu při nastavení km/h - míle...) - Páčku mám také OK!!! - Ale nějak mi tam chybí ty dráty!!! Jsem autoelektrikář, takže bych si i dopojil, ale nevím kam do BSI, nevíte někdo který je to svazek a kam jde od té páčky? Jo abych nezapoměl - vůz mám Peugeot 406 Break 2.0 16V rv. 04/99, takže zřejmě ten přechodový model! Kdyby neměl BSI, proč by tam dávali páčku i display? Mno, předem díky za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Původně zaslal: Georginho Zdarec, potřebuji poradit!!! - Velký display mám (má i volbu při nastavení km/h - míle...) - Páčku mám také OK!!! - Ale nějak mi tam chybí ty dráty!!! Jsem autoelektrikář, takže bych si i dopojil, ale nevím kam do BSI, nevíte někdo který je to svazek a kam jde od té páčky? Jo abych nezapoměl - vůz mám Peugeot 406 Break 2.0 16V rv. 04/99, takže zřejmě ten přechodový model! Kdyby neměl BSI, proč by tam dávali páčku i display? Mno, předem díky za odpověď Chlape hledej, je tady o tom sáhodlouhý vlákno, tohle mimo jiné vypadlo když jsem dal do vyhledávání tvůj nadpis:D:D [upravil dne 13/11/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts