mirek03 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Zdravim, dneska sem asi po 14dnech vytahl pezotka z garaze na projeti a docela dost byl citit benzin uvnitr auta-ale brutalne:mad: nevite cim by to mohlo byt?:myslim snad ne nic vazneho co??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 pod zadní sedačkou je palivové čepadlo , přikryté takovým černým víčkem , možná nějaká vada na hadičkách vedoucích k němu [upravil dne 13/11/2006 raspa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Mě to jeden čas taky dělalo. Zjistil jsem po prohlídce, že jak je hadička u podtlakového potrubí regulátoru,tak byla ztvrdnutá a propouštěla. Tak jsem ten kousek vyměnil a od té doby je to pořádku. U teplého motoru se to špatně poznává, jelikož se stačí benzin vypařit. Je to cítit, i když se zvedne přední kapota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek03 Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 a dotaz:stane se neco kdyz to necham ted tak(nebudu to nechavat spravovat) a budu obcas jezdit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek03 Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 no hasici jsou daleko,ale jak poznam ktera hadicka je ta blba?nejlepe kdyby sem nekdo hodil foto se sipkou:super:roker:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Jojo, dělala to 605 i 306, ta hadička co vede do toho bazmeku navíc nemá sponu, je tam prostě jen tak nasazená. Já tam hodil tu mini sponku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Tady máš foto:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Přesně:super:super to je ona. Ale podívej se taky po ostatních hadičkách palivové soustavy. Radek Hurvajz: to je tvůj krásně čistý motor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Původně zaslal: OK406 Přesně:super:super to je ona. Ale podívej se taky po ostatních hadičkách palivové soustavy. Radek Hurvajz: to je tvůj krásně čistý motor? A čí by byl?? Je můj, nesnáším naleštěný auta u kterých se pod zavřenou kapotou schovává umaštěnej špinavej motor, vždyť je to srdce celyho auta. Někteří právě na tohle zapomínaj. A nemyslete si že to pořád leštím, jednou za pul roku to vyčistím, a mezi tím když třeba kontroluju olej tak to otřu od prachu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Ty kontroluješ olej jednou za půl roku? Podle toho jak vypadá, bych řekl, že \"kontroluješ dvakrát za měsíc.:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Přesně:super:super to je ona. Ale podívej se taky po ostatních hadičkách palivové soustavy. Radek Hurvajz: to je tvůj krásně čistý motor? A čí by byl?? Je můj, nesnáším naleštěný auta u kterých se pod zavřenou kapotou schovává umaštěnej špinavej motor, vždyť je to srdce celyho auta. Někteří právě na tohle zapomínaj. A nemyslete si že to pořád leštím, jednou za pul roku to vyčistím, a mezi tím když třeba kontroluju olej tak to otřu od prachu:D Čím ho čistíš ten motor:myslim:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Přesně:super:super to je ona. Ale podívej se taky po ostatních hadičkách palivové soustavy. Radek Hurvajz: to je tvůj krásně čistý motor? A čí by byl?? Je můj, nesnáším naleštěný auta u kterých se pod zavřenou kapotou schovává umaštěnej špinavej motor, vždyť je to srdce celyho auta. Někteří právě na tohle zapomínaj. A nemyslete si že to pořád leštím, jednou za pul roku to vyčistím, a mezi tím když třeba kontroluju olej tak to otřu od prachu:D Čím ho čistíš ten motor:myslim:myslim:myslim Hadr, a nějakej čistič. Na škodofku jsem bral arvu, ale ta se musí spláchnout vodou, to tady není dobrej nápad. tak asi od Mafry nějakej čistič motoru, nakonec něco na plasty a je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Co já vím, tak skoro každý čistič motoru se musí nechat chvíli působit a pak spláchnout vodou. Přesný název přípravku nevíš??? Motor máš pěkně vyfocení.:super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Původně zaslal: OK406 Co já vím, tak skoro každý čistič motoru se musí nechat chvíli působit a pak spláchnout vodou. Přesný název přípravku nevíš??? Motor máš pěkně vyfocení.:super:super No z hlavy ted nevim, bylo to něco v mechanickym rozprašovači jen se to stříkalo a pak otřelo hadrem, ani nevim jaká to byla značka, jinak i Arva se dělá jen na hadr bez oplachu. Jo a to foto jsem dělal teď večer v dešti, tak dík za pochvalu:D:D:D Ale asi to bude tím že to už mám v ruce, jako to focení myslím:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Máš to nejen v ruce ale i v oku!!! Český výrobek to určitě nebyl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Původně zaslal: OK406 Máš to nejen v ruce ale i v oku!!! Český výrobek to určitě nebyl. Co myslíš, jako foťák?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Samozřejmě, nevím, co myslíš ty???:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek03 Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 diky hoši za radu a foto,byla to tahle hadička a prosakovala!!nyni jiz ne:roker:roker:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Původně zaslal: mirek03 diky hoši za radu a foto,byla to tahle hadička a prosakovala!!nyni jiz ne:roker:roker:papa Tak to je dobře že to máš v pořádku, lepší tyhle věci řešit hned než někde vyhořet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Původně zaslal: mirek03 diky hoši za radu a foto,byla to tahle hadička a prosakovala!!nyni jiz ne:roker:roker:papa To je dobře. Taková prkotinka a co by nadělala škody. Byla ztvrdlá, viď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts