simas Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Nevite nekdo jestli je to vedené pres pojistku a která to je? Měnili mi v servisu přední sklo a od té doby se zrcátko přestalo ztmavovat. Uz jsem to tam mel dvakrat na reklamaci (destovy senzor, uchyceni zrcatka, ztmavovani zrcatka) a vzdycky opravý jen něco a řeknou že je to hotový. A mě se to tam už dávat nechce neboť zas bych byl bez auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginho Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Bohužel nevím jak to opravit, spíše se divím, že Vás přístup servisu překvapuje :-) Já jezdím a již jsem si zvykl...nikdy nic nefunguje na poprvé. Teď jezdín již nějakou dobu do neznačkového servisu vlasněného bývalým šeefem v AUTOQUALT:cool: a od té doby mi vše funguje a na poprvé. I když mi to chcípá po nastartování a nikdo neví co s tím, ale to je vyjimka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts