Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Total blb & Shade 120 :-(


Pietro

Recommended Posts

Zdary všem. Tak jsem dneska ráno pánové zažil total blba ve Škodovce 120. Představte si - jedete v pravým pruhu dvouproudový silnice +/- 50 km/h a vedle Vás se v levým courá tendle mental (19 - 25) s čerstvým řidičákem (asi). A blíží se odbočka doprava. Já jedu dál v pravým pruhu rovně a ten idiot v poslední chvíli přidá a přede mnou to ohne do tý pravý odbočky. No něco jsem od něj čekal, takže jsem jen přibrzdil a ten blb mě minul tak o 1/2 metru. Samozřejmě bylo ráno namoknuto, takže jak to tam ohnul, celkem zvostra, dostal v tý boční ulici nádherný hodiny. Pokud si chtěl zvýšit po ránu adrenalin, moh to udělat jednodušejc. Pokynout mi a já bych mu, blbovi ochotně proplách hubu pěstí na počkání. Jako všichni takovýdle vohonove měl štěstí, že tam odsud nikdo nejel nebo, jelikož je tam přechod pro chodce, že tam nikdo nešel. A asi neměl nic najezdíno, páč jak šel do smyku, ani si nedělal hlavu s nějakým kontrováním. A měl vhubě cigáro, tak douufám, že ho aspoň polknul, DEBIL jeden (osazenstvo promine ty výrazy)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musis byt rychlej protze nez se vzpmatujes ty jses v prdeli no a pokud se vzpamatuje driv tak taky ale to zas v ujplne jiny:D:D:D:D Nedavno jsem to chtel ucinit debiloj(prominte ten vyraz) co vlitnul do zatacky po prostredku ja jsem se stihl uklidit do pangejtu a jeste na me troubil a ukazoval na hlavu ze jsem magor:mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělal jsem to ženský v cliu.... hodila mi myšku před sanitou s majákama..... teda jel jsem prázdnej a pospíchal ale stejně.... Zastavil jsem před ní šel k okýnku a bezeslova jsem jí tam šáhnul pro klíče a letěli...... nevim bejt tam chlap tak asi držim hubu a krok:D:D:D ale ten její výraz za letícíma klíčema neměl chybu:D:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdary všem. To je moooc dobrej nápad, u toho 130 kilovýho svala by to snad ani nebyl problém, taky už se k tomu číslu trochu blížím, akorát dovedete si představit ty pole a vůbec okolí silnic, jak by, při počtu prasáckejch řidičů u nás bylo posetý klíčema od aut ... :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joooo čéče, Oltcita Oldu jsem taky vlastnil, bylo to mý první vlastní fáro. Čudl jsem tam sice neměl, ale zato tam byla klika na startování, asi kdyby soudruhům v rumunské stepi či v horách kyksla baterka. Až na to že to blbě startovalo jak s klíčkem, tak i s klikou. A ani si nedovedu představit jak bych to s ní startoval, páč to byl takovej bazmek kombinovanej s klikou na kola, takže by to asi nejspíš dotyčnýmu utrhlo ruce. No nic, cloumá se mnou nostalgie a vzpomínky na starý rudý časy (díky bohu už jsou v p.deli) Zdary všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...