jirirous Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Ahoj,není tu někdo,kdo by mohl projet na diagnostice mojí 106 v okolí Kladna,Berouna?Za nějakou rozumnou cenu....Myslím,že mám v háji lambda sondu,ale nejsem si jist.Nejsem žádnej odborník,jen to tu vyčítám z diskuze.Kolísají mi mírně otáčky.Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noradek Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Zajeď sem http://www.autodrat.cz/ jsou dost šikovný a uměj ale také k tomu i odpovída cena.Jinat lambda sondu proměříš sám doma avometem.Ještě se podivej na krokovej motorek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirirous Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 tak to je presne ta firma,kam bych v ýivotě nejel...neslyšel jsem ještě o nikom,komu by opravili auto na poprvé..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 jojo tam bych taky nejel, a šíleně drahý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirirous Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 nevíš o někom,u koho bych se mohl napíchnout?kdo to má doma třeba na svoje auto?klidně pište na mail.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts