bagr Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Tak mi to nedá abych vám nepřipoměl, že na případnou změnu PZP na Slovensku máte už jen 4 dni. A protože peníze mi z nebe nepadaj sami tak padam tam,kde se platí nejmíň. Jediná pojištovna,která letos udělala větší akciovou nabídku je Česká poisťovňa-Slovensko, a to pro všecky vozy od 1800-2500ccm za 5500Sk na rok ,což je asi tak o 2500 míň, než kolik na mě chtěj u mé nynější pojištovny. Neberte to jako reklamu,spíš jako kolegiální upozornění, kde se dá ušetřit:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funtomino Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 ten termin na zmenu poistovne je u kazdeho individualny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 To je pravda, jen sem chtěl říct, že tato akce platí do 1.12.06, pro ty kdo maj jako já začátek pojistky k 1.1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miro406 Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Mam este o 100sk lacnejsu v Kooperative:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts