bakero Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Mna z tej mojej palubovky asi prcne. Dnes som bol umyt motor. Presiel som asi 30km, vsetko bolo OK. Po hodine som isiel znova autom a zacal mi uplne skakat otackomer cez cely rozsah(uz pri zapnutom kluci-motor este nebezal) a vacsinou sa zdrzoval pri 6000.Neragoval ani na poklepanie po budikoch.Po prejdeni asi 10 km sa zacal spravat normalne. Som zvedavy, co bude zajtra. Moze to byt nejakym cidlom? Plosak na budikoch mam prepajany a doteraz fungovalo vsetko OK, myslin, ze to nebude studenymi spojmi. Dik za rady! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Nemôže byť vadné nejaké čidlo otáčiek? Pokiaľ tam nejaké je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Podívej se zde : TUHLE Nebo zde A tady už se to tu řešilo několikrát , používej prosím hledání ... [upravil dne 11/11/2006 raspa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakero Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 Dik za link. Mohol by mi ale niekto prosim napisat (prip. pridat foto), kde najdem snimac otacok na P406, 1.9TD,1998.Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Původně zaslal: bakero Dik za link. Mohol by mi ale niekto prosim napisat (prip. pridat foto), kde najdem snimac otacok na P406, 1.9TD,1998.Dakujem Hele pišeš že si myl motor, to bude asi tou vodou, já nechal mýt motor jen jednou a taky naposledy, odtáhli mě na laně a auto 2 dny šlo na dva nebo tři válce:bojim Myslim že až to vyschne tak to bude OK [upravil dne 11/11/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubba Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Mám přesně stejný problém, je to již 14dní po mytí a furt blbne chvili se chytne a pak zas nejde nebo při sešlápnutí spojky vyletí atd...Je mi tu někdo schopný říct, kde hledat nějaký konektor, či snímač? Nejlépe foto. Díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antik Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 POkud blbne otáčkoměr, tak kámoš na P205 otřel odmontované čidlo otáček, a dal zpět a vše zase fungovalo. Zdá se že vám se asi zacpala ta dirka na něm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts