Jump to content
  • Current Donation Goals

Karjala cup

Oliver Riedel

Recommended Posts

Původně zaslal: Oliver Riedel

Pro ty,co koukají na hokej Finsko - Česko --- Co říkáte na logo ve středovém kruhu,u nás vždycky Škoda,což teda chápu ale ve Finsku Peugeot?Docela zajímavý,nemyslíte?

a nejen u nás, ale např. vždy při MS ať je kdekoliv

Původně zaslal: OK406

Dnes jsem se díval a moc mu to ve středu sluší. Ale díval jsem se i na CNN, ČT24 a jiné zpravodajství a viděl při nepokojích ve Francii, jak tam hoří Peugeoty různých typů, tak mi bylo dopláče.:(:(:(:bojim:bojim:bojim

No vidíš to! My si tady myslíme, co nemáme za super káry a oni tam s tím zatápějí! :D

Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: OK406

Dnes jsem se díval a moc mu to ve středu sluší. Ale díval jsem se i na CNN, ČT24 a jiné zpravodajství a viděl při nepokojích ve Francii, jak tam hoří Peugeoty různých typů, tak mi bylo dopláče.:(:(:(:bojim:bojim:bojim

No vidíš to! My si tady myslíme, co nemáme za super káry a oni tam s tím zatápějí! :D

Tak ať mi pošlou klucí francouští taky něco na podpal. Mě by stačila 407. To bych se ohřál:D:D:D:D:D:D:D:D. Mě kdyby mého miláčka zapálily, tak bych mu ty ruce urazil!

Že by nový hlavní partner?Dokážete si představit,že by se při mistrovství světa místo ochcávek a fábek točily na rampách třeba 207 se 407?:roker

Zřejmě zima Škodovce a německým vozidlům nesvědčí:D:D:D:Da proto skandinávské země, ví co je kvalita a né kvantita:myslim:myslim:myslim:D:D:D:D:D:D

Že by nový hlavní partner?Dokážete si představit,že by se při mistrovství světa místo ochcávek a fábek točily na rampách třeba 207 se 407?:roker

Asi sa medzinarodna hokejova federacia rozhodla pre zmenu hlavneho partnera po tom, ako jej hlavni predstavitelia videli nove typy automobilov Skoda....:D:D:D:D:aut