Oliver Riedel Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Pro ty,co koukají na hokej Finsko - Česko --- Co říkáte na logo ve středovém kruhu,u nás vždycky Škoda,což teda chápu ale ve Finsku Peugeot?Docela zajímavý,nemyslíte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Dnes jsem se díval a moc mu to ve středu sluší. Ale díval jsem se i na CNN, ČT24 a jiné zpravodajství a viděl při nepokojích ve Francii, jak tam hoří Peugeoty různých typů, tak mi bylo dopláče.:(:bojim:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Pro ty,co koukají na hokej Finsko - Česko --- Co říkáte na logo ve středovém kruhu,u nás vždycky Škoda,což teda chápu ale ve Finsku Peugeot?Docela zajímavý,nemyslíte? a nejen u nás, ale např. vždy při MS ať je kdekoliv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 Že by nový hlavní partner?Dokážete si představit,že by se při mistrovství světa místo ochcávek a fábek točily na rampách třeba 207 se 407? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Původně zaslal: OK406 Dnes jsem se díval a moc mu to ve středu sluší. Ale díval jsem se i na CNN, ČT24 a jiné zpravodajství a viděl při nepokojích ve Francii, jak tam hoří Peugeoty různých typů, tak mi bylo dopláče.:(:bojim:bojim No vidíš to! My si tady myslíme, co nemáme za super káry a oni tam s tím zatápějí! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: OK406 Dnes jsem se díval a moc mu to ve středu sluší. Ale díval jsem se i na CNN, ČT24 a jiné zpravodajství a viděl při nepokojích ve Francii, jak tam hoří Peugeoty různých typů, tak mi bylo dopláče.:(:bojim:bojim No vidíš to! My si tady myslíme, co nemáme za super káry a oni tam s tím zatápějí! Tak ať mi pošlou klucí francouští taky něco na podpal. Mě by stačila 407. To bych se ohřál:D:D:D:D:D:D:D:D. Mě kdyby mého miláčka zapálily, tak bych mu ty ruce urazil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Že by nový hlavní partner?Dokážete si představit,že by se při mistrovství světa místo ochcávek a fábek točily na rampách třeba 207 se 407? Konecne by tam byly poradne vozy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Že by nový hlavní partner?Dokážete si představit,že by se při mistrovství světa místo ochcávek a fábek točily na rampách třeba 207 se 407? Zřejmě zima Škodovce a německým vozidlům nesvědčí:D:D:Da proto skandinávské země, ví co je kvalita a né kvantita:myslim:myslim:myslim:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Já už na ten hokej ani nekoukám,páč přez ty všechny reklamy nevidim ani puk a všichni hračí se jmenujou O2:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Že by nový hlavní partner?Dokážete si představit,že by se při mistrovství světa místo ochcávek a fábek točily na rampách třeba 207 se 407? Asi sa medzinarodna hokejova federacia rozhodla pre zmenu hlavneho partnera po tom, ako jej hlavni predstavitelia videli nove typy automobilov Skoda....:D:D:D:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts