jirirous Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 ahoj,chci se zeptat dá se štelovat spojka na 106/1998?na 205 jsem jen utahoval matku na lanku...je to u 106 stejné?bere mi uplně dole.....díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta_V Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 tak to by mne taky zajimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirirous Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 nevíte někdo prosím? [upravil dne 13.11.06 jirirous] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirirous Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 no, me vymene spojka trosku zlobila, ze zabirala uplne nahore a naraz, neco jsem tam stelova ,a bylo to lepsi. Takze jde.Je k tomu pekny pristup zeshora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vopičí Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 U těch starších 106 by to mělo bejt stejný jako u 205 ( dávaly se tam přece stejný motory).......závitová tyčka s dvěma matkama. Ale u těch mladších 106 netuším (může tam bejt to samý, nebo nějakej samoštel). [upravil dne 14/11/06 Vopičí] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybízek106 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 taky se o tom neco vic dozvedel! ja ma problemy se spojkou uz elsi dobu...kdyz na ni casto slapu,treba ve meste priparkovani,tak mi pomalu seda a mekne pedal,az treba nemuzu zaradit...musim ten pedal potom proklepnout!davali a davame to za vinu vybehanymu samostavu,ale kdyz jsme jednou menili lanko,tak drhlo jako krava,tak jsme ho vyhodili a dali to puvodni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybízek106 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 co jsem to sesmolil za tu prvni vetu??? oprava: taky bych se o tom chtel neco vic dozvedet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirirous Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 no tak to jsem tam kde jsem byl.....ví prosím někdo jistě jak se to dělá,abych něco nezprznil?já když to nepujde šroubkem,tak tam dám nějakou vymezovací podložku,abych zkrátil krok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirirous Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 prosím nemáte někdo fotku z nějakýho katalogu, jak jsou na tom táhle na převodovce za sebou naskládaný ty různý podložky na lanku?děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts