PavelVr Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Ahoj, mám dotaz. Chci koupit 406 diesel tak do 170tis. Který z motorů je nejspolehlivější, na co si dát při výběru pozor. 1,9TD 66, 2,1TD 80, nebo novější HDI 66, nebo 81 kW. Díky za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Jednoznačne novší typ 2,0HDi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzin Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Taky jsem se po těch dýzlech trochu díval a myslím, že by bylo lepší jít do silnějšího HDI v modelu po faceliftu (tj. po r. výroby 2000). To ti ale 170 tis. asi moc stačit nebude, chce to aspoň 200. (k tomuto závěru jsem došel z různých příspěvků, osobní zkušenost nemám). BTW - bacha na předmět dotazu - měl by vystihovat jeho podstatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 mel sem \"old face\" 406tku benzin a ted mam HDi - rv.2003 - zatim spokojenost jen \"new face\" - se cenove pod 200.000,- neprodavaji - jedine \"bouracky\"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzin Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Původně zaslal: Sepp mel sem \"old face\" 406tku benzin a ted mam HDi - rv.2003 - zatim spokojenost jen \"new face\" - se cenove pod 200.000,- neprodavaji - jedine \"bouracky\"... Trochu přemýšlím nad úplně stejnou výměnou. Jaké jsou zatím tvoje pocity? (porovnání výkonu, spolehlivost, takové ty klasické neduch 406tek a tak)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Původně zaslal: Honzin Původně zaslal: Sepp mel sem \"old face\" 406tku benzin a ted mam HDi - rv.2003 - zatim spokojenost jen \"new face\" - se cenove pod 200.000,- neprodavaji - jedine \"bouracky\"... Trochu přemýšlím nad úplně stejnou výměnou. Jaké jsou zatím tvoje pocity? (porovnání výkonu, spolehlivost, takové ty klasické neduch 406tek a tak)? -- mam ji teprve pul roku.. -- vykon vyssi, spotreba nizssi -- krome vymeny rozvodaku a filtru s naplnema, jsem s tim nemusel do servisu /ale to dela asi to, ze je to jen tri roky stare auti/ -- spolechlivost je stejna, jen diky lepsi vybave je cestovani jeste lepsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Původně zaslal: PavelVr Ahoj, mám dotaz. Chci koupit 406 diesel tak do 170tis. Který z motorů je nejspolehlivější, na co si dát při výběru pozor. 1,9TD 66, 2,1TD 80, nebo novější HDI 66, nebo 81 kW. Díky za radu. Porušuješ pravidla clubu!!!! Viz: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Oprav svůj příspěvek nebo bude smazán. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: PavelVr Ahoj, mám dotaz. Chci koupit 406 diesel tak do 170tis. Který z motorů je nejspolehlivější, na co si dát při výběru pozor. 1,9TD 66, 2,1TD 80, nebo novější HDI 66, nebo 81 kW. Díky za radu. Porušuješ pravidla clubu!!!! Viz: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Oprav svůj příspěvek nebo bude smazán. Hmm, mam pocit, ze to asi kazdy druhy novacek... to aby sis tuhle odpoved dal do schranky, abys to kazdemu nemusel psat znova a znova.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Původně zaslal: Sepp Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: PavelVr Ahoj, mám dotaz. Chci koupit 406 diesel tak do 170tis. Který z motorů je nejspolehlivější, na co si dát při výběru pozor. 1,9TD 66, 2,1TD 80, nebo novější HDI 66, nebo 81 kW. Díky za radu. Porušuješ pravidla clubu!!!! Viz: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Oprav svůj příspěvek nebo bude smazán. Hmm, mam pocit, ze to asi kazdy druhy novacek... to aby sis tuhle odpoved dal do schranky, abys to kazdemu nemusel psat znova a znova.... no ale jiná možnost není... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts