Radek Hurvajz Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Zjistil sem před časem že u dveří řidiče u mé 406tky chybí na spinači vnitřního osvětlení taková ta gumová krytka, gumovej klobouček s dírkou, chtěl jsem ji někde koupit ale zjistil jsem že prostě není. Dneska jsem jel okolo Auto Qualt v Choustníkově Hradišti, tak jsem se tam stavil a zeptal se jestli by náhodou tuto krytku neměli, po sdělení VIN čísla nějakému technikovi, který po několika radách od kolegy, co se dělá s myší u počítače,Cituji:\" nechte tu myš na pokoji a pište čísla\" to asi 3x, našel v katalogu že tuto krytku nelze objednat zvlášť a že si mám koupit celý spínač i s krytkou za 380 kč. No ochotou se mohli oba roztrhnout. Nemáte někdo náhodou tuhle gumovou krytku doma navíc. Dík [upravil dne 9/11/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 nemas jednodussi si zajet na nejblizsi vrakoviste s Peugeotama a tam si nejakou tu krytku \"vyloupnout\"? Pokud si k tomu vemes nejaky dil, tak tohle je vetsinou gratis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 10, 2006 Author Share Posted November 10, 2006 Původně zaslal: Sepp nemas jednodussi si zajet na nejblizsi vrakoviste s Peugeotama a tam si nejakou tu krytku \"vyloupnout\"? Pokud si k tomu vemes nejaky dil, tak tohle je vetsinou gratis... No možná jo ale nejbližší mám asi 35 km a momentálně žádnej díl aby se mi vyplatilo tam jet nepotřebuju. A chtěl sem aby tam přez zimu nelezla voda. Asi budu muset jet na ten vrakáč jen kvuli ty gumičce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts