vrata1 Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Vlastním P-306 Hdi, r.v.2001. Asi od léta jsem zjistil, že když se motor zahřeje začne najeednou pronikat do prostoru kabiny hukot, jako kdyby byl zpuštěn nějaký ventilátor.Huk se ozývá od spolujezdce a má sílu zapnutého ventilátoru asi na polovinu. Při poslechu motoru a v jeho části se nedá nic zjistit a v motorpvém prostoru je vše ok. - nic nikdo nezjistil nějaké nejasnosti. Nevím si rady a ani odborníci si neumí poradit. Pomůže někdo poradit ????. Díky. V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trnkoš Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Tento dotaz by měl být v sekci servis,tam to přečte více lidí a určitě se tam najde někdo kdo má s podobným problémem zkušenost a rád ti poradí. Jinak ventilátor u nohou spolujezdce opravdu je ale se zahřátým motorem???Možná bych ho zkusil odpojit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandy.no1 Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 mě se taky ozýval hukot a časem mi volala baba že nejde servo a co s tím, no tak se vysypalo ložisko a bylo to na novou, odsral to i trochu řemen a jak byl trošku natrženej tak to dělalo taky takovej divnej rachot, když se motor ohřeje tak začíná spínat ventilátor chladiče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Původně zaslal: vrata1 Vlastním P-306 Hdi, r.v.2001. Asi od léta jsem zjistil, že když se motor zahřeje začne najeednou pronikat do prostoru kabiny hukot, jako kdyby byl zpuštěn nějaký ventilátor.Huk se ozývá od spolujezdce a má sílu zapnutého ventilátoru asi na polovinu. Při poslechu motoru a v jeho části se nedá nic zjistit a v motorpvém prostoru je vše ok. - nic nikdo nezjistil nějaké nejasnosti. Nevím si rady a ani odborníci si neumí poradit. Pomůže někdo poradit ????. Díky. V. Tak na téhle straně je řemen, takže třeba kladka, nebo kladky na rozvodech Že si odborníci neumí poradit, to bych se divil. Odborník se podívá a vidí (slyší), věř mi Čaku, jednoho fakt znám. Odkud seš ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudan Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 mám taky 306 HDI i stejný rok a dělá mi to přesně to samé. Abych se přiznal, ještě nebyl čas to řešit:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Původně zaslal: Rudan mám taky 306 HDI i stejný rok a dělá mi to přesně to samé. Abych se přiznal, ještě nebyl čas to řešit:myslim No, jestli je to nějaká kladka, tok bude dost času to řešit , až se rozletí, to se spolehni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts