Jump to content
  • Aktuální cíle darů

P-306 hučení v autě

vrata1

Recommended Posts

Vlastním P-306 Hdi, r.v.2001. Asi od léta jsem zjistil, že když se motor zahřeje začne najeednou pronikat do prostoru kabiny hukot, jako kdyby byl zpuštěn nějaký ventilátor.Huk se ozývá od spolujezdce a má sílu zapnutého ventilátoru asi na polovinu. Při poslechu motoru a v jeho části se nedá nic zjistit a v motorpvém prostoru je vše ok. - nic nikdo nezjistil nějaké nejasnosti. Nevím si rady a ani odborníci si neumí poradit. Pomůže někdo poradit ????. Díky. V.:mad:

Tento dotaz by měl být v sekci servis,tam to přečte více lidí a určitě se tam najde někdo kdo má s podobným problémem zkušenost a rád ti poradí.

Jinak ventilátor u nohou spolujezdce opravdu je ale se zahřátým motorem???Možná bych ho zkusil odpojit.

mě se taky ozýval hukot a časem mi volala baba že nejde servo a co s tím, no tak se vysypalo ložisko a bylo to na novou, odsral to i trochu řemen a jak byl trošku natrženej tak to dělalo taky takovej divnej rachot,

když se motor ohřeje tak začíná spínat ventilátor chladiče

:roker

Původně zaslal: vrata1

Vlastním P-306 Hdi, r.v.2001. Asi od léta jsem zjistil, že když se motor zahřeje začne najeednou pronikat do prostoru kabiny hukot, jako kdyby byl zpuštěn nějaký ventilátor.Huk se ozývá od spolujezdce a má sílu zapnutého ventilátoru asi na polovinu. Při poslechu motoru a v jeho části se nedá nic zjistit a v motorpvém prostoru je vše ok. - nic nikdo nezjistil nějaké nejasnosti. Nevím si rady a ani odborníci si neumí poradit. Pomůže někdo poradit ????. Díky. V.:mad:

Tak na téhle straně je řemen, takže třeba kladka, nebo kladky na rozvodech :D

Že si odborníci neumí poradit, to bych se divil. Odborník se podívá a vidí (slyší), věř mi Čaku, jednoho fakt znám.

Odkud seš ?