Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Montáž zamykání řadící páky


Ferin007

Recommended Posts

To je těžký, ale spíš bych po servisu požadoval internetovou cenu (pokud se to vůbec prodává), protože pojišťovny třeba vyžadují odbornou montáž a každoroční revizi pokud dojde k odcizení. Rabat je na tom slušný. A hlavně to nemusí být jednoznačně objednatelný, servis si veme třeba tři varianty a až demontuje plasty uvidí a zbytek vrátí. Odkud jsi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Např. u Defend Locku (Pin lock) existuje mnoho desítek variant „stavebnic“ na tu kterou konkrétní značku a model vozu. Objednává se tedy přímo podle typu vozu, řazení apod.. Pokud si dobře pamatuju, cca 5000,- (za PIN Lock) je dobrá cena, asi se vyplatí obvolat několik montážních firem v okolí, co jsem v minulosti zjišťoval, rozdíl dělá až cca 1500,-Kč..

Krom toho je dobré si popovídat s někým, kdo montuje zámky od různých výrobců (Defend,Construct apod.), na určitý typ auta je vhodnější Defend a na jiný zase Construct.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže postup \"koupit přes internet a donést do servisu na montáž\" nedoporučujete?

PS: A 307 má lankový řazení, nebo jaký? Na lankový se to prej nedoporučuje dávat (malá účinnost).

Slyšeli ste někdo někdy o \"Zoderlocku\" nebo tak nějak? Je to zabudovaný zamykání volantu, prej hodně účinný. Ale musí se to při montáží celý rozebrat. Máte to někdo nebo víte o někom, kdo to dělá v ČR? Na Slovensku to mají, ale vůbec nevím, estli to má v ČR atest atd.

[upravil dne 13.11.06 Ferin007]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si nechal za 5tisic namontovat meděd blok a hodně mně zklamali... dali mi tam typ, ktery se už dva roky nevyrabi... (musim zboku k radicce strkat takovy kolicek - silene neprakticke a otravujici) bohuzel jsem to zjistil az po montazi a neslo s tim nic delat... nenapadlo mne, ze nejaky takovy hnus vubec existuje. Navic mi poskodili bocni plasty v interieru (vsiml jsem si toho az doma)... taky po montazi jde nepatrne hure zaradit prvni rychl.stupen - dela to i kolegovi, ktery si taktez medveda nechal montovat do superba)... HOOODNE MNE ZKLAMALI... do pristiho auta medved blok urcite ne:bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...