Ferin007 Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Pokud je auto v záruce, provádět jen ve značkových servisech Peugeot, nebo je to jedno? Značení oken je asi jedno, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Mělo by to být určitě jedno pukud mají na zamykání atest.Značení oken na 100%.Nechal jsem si ho dělat taky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 A vynde líp to koupit někde přes internet a pak to jen nechat namontovat, nebo si to objednat v servisu sakum prdum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 To je těžký, ale spíš bych po servisu požadoval internetovou cenu (pokud se to vůbec prodává), protože pojišťovny třeba vyžadují odbornou montáž a každoroční revizi pokud dojde k odcizení. Rabat je na tom slušný. A hlavně to nemusí být jednoznačně objednatelný, servis si veme třeba tři varianty a až demontuje plasty uvidí a zbytek vrátí. Odkud jsi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 Z Brna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Tak to ti doporučení dají tvoji spoluobčané-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@re Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 já jedu zitra do medved-bloku aby mi namontovali zabezpeceni zpatecky... kamarad byl se superbem a v poho... tak jsem zvedavy... cena vcetne montaze je 5000kc urcite bych takove veci nechal odbornikum [upravil dne 9/11/2006 @re] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlavatka Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Např. u Defend Locku (Pin lock) existuje mnoho desítek variant „stavebnic“ na tu kterou konkrétní značku a model vozu. Objednává se tedy přímo podle typu vozu, řazení apod.. Pokud si dobře pamatuju, cca 5000,- (za PIN Lock) je dobrá cena, asi se vyplatí obvolat několik montážních firem v okolí, co jsem v minulosti zjišťoval, rozdíl dělá až cca 1500,-Kč.. Krom toho je dobré si popovídat s někým, kdo montuje zámky od různých výrobců (Defend,Construct apod.), na určitý typ auta je vhodnější Defend a na jiný zase Construct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted November 13, 2006 Author Share Posted November 13, 2006 Takže postup \"koupit přes internet a donést do servisu na montáž\" nedoporučujete? PS: A 307 má lankový řazení, nebo jaký? Na lankový se to prej nedoporučuje dávat (malá účinnost). Slyšeli ste někdo někdy o \"Zoderlocku\" nebo tak nějak? Je to zabudovaný zamykání volantu, prej hodně účinný. Ale musí se to při montáží celý rozebrat. Máte to někdo nebo víte o někom, kdo to dělá v ČR? Na Slovensku to mají, ale vůbec nevím, estli to má v ČR atest atd. [upravil dne 13.11.06 Ferin007] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@re Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 já si nechal za 5tisic namontovat meděd blok a hodně mně zklamali... dali mi tam typ, ktery se už dva roky nevyrabi... (musim zboku k radicce strkat takovy kolicek - silene neprakticke a otravujici) bohuzel jsem to zjistil az po montazi a neslo s tim nic delat... nenapadlo mne, ze nejaky takovy hnus vubec existuje. Navic mi poskodili bocni plasty v interieru (vsiml jsem si toho az doma)... taky po montazi jde nepatrne hure zaradit prvni rychl.stupen - dela to i kolegovi, ktery si taktez medveda nechal montovat do superba)... HOOODNE MNE ZKLAMALI... do pristiho auta medved blok urcite ne:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts