Jump to content
  • Aktuální cíle darů

co si prat?

aka

Recommended Posts

To by jsi měla vědět :D . Já jsem třeba skromná, mně by stačil: domeček s bazénem, tenisovýma kurtama a dalšíma blbostma, autíčko třeba 407 SW a pár miliónků na účtě. Ale vrátím se hezky na zem, ve skutečnosti si koupím nové žárovky do světýlek, abych lépe viděla na cestu :o , zadní stěrač a pár drobností a jsem šťastný člověk. Naštěstí mám jiné hodnoty, ufff :D .

Původně zaslal: Peta

Tak ja \"vecem\" darky nedavam. Jsou tu od toho, aby mi slouzily a ne naopak.

Sam bych si pral konecne trochu klidu (a taky bazen,...) :D

)

dej si klid v bazenu :aut i kdyz teda ted....kdyby byl venkovni a nevyhrivany.....:bojim:bojim

co si prat? po skole nejakou super praci, abych si mohl koupit bazenek, k bazenku domecek, k domecku auticko :D:D:D a pak bych kúpil děckám kolotoč :mrk:mrk:mrk :D:D:D

Aluška: koukam ze mas nejak problemy se spanim :roll U me zabira horke kakao, pekne lehnout do pelechu a nejaky pekny serialek na dobrou noc (zenaty se zavazky nebo cerveneho trpaslika :super)

:papa:papa:papa

aka: bacha na Patu, aby to nebyl nejakej prevlecenej pan Kulinskej :D :D :D

Heledte, ja vanocni darek dostanu za 14 dni a proto letos Vanoce vynechavam. Pristi sobotu dojde s kufrem kocour a je mi jasny, ze doma zacne Kocourkov....

uz jsem koupili kockodrom (takove to priserne monstrum na drapani, hopsani, splhani, schovavani, atd. - kocourek to ma doma u mamky dvakrat, tak jsme holt taky koupili.

Jeste sehnat nejakou solidni kockotieru, aby nemohl chrapat v posteli (ale je mi jasny, ze tam skonci, a tipuju to na hezky uprostred :D :D :D)....

jinak uz si skoro nic nepreju: jen vlastni auticko, chjo....