aka Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 tak jsem koukala, ze jsme dnes, podle pocitadla, na hlavni strance prekonali 1 000 000 pristupu:mrk, to je docela pekne, ne? tak co tomu klubu do dalsiho mice poprejeme?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Podle nadpisu jsem myslela, že se budeš ptát, co si přát pod stromeček :D ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 aha, tak co si mam prat?:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: Aluška Podle nadpisu jsem myslela, že se budeš ptát, co si přát pod stromeček :D ...... Presne to me napadlo taky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 To by jsi měla vědět . Já jsem třeba skromná, mně by stačil: domeček s bazénem, tenisovýma kurtama a dalšíma blbostma, autíčko třeba 407 SW a pár miliónků na účtě. Ale vrátím se hezky na zem, ve skutečnosti si koupím nové žárovky do světýlek, abych lépe viděla na cestu , zadní stěrač a pár drobností a jsem šťastný člověk. Naštěstí mám jiné hodnoty, ufff . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 ale tak ten prvni seznam nezni vubec spatne....:D:D ja si tedy po tvem vzoru koupim zarovku, abych dobre videla do knizky :Da pak nakou tu knizku:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Všechno jednou bude, ale my nebudem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 to si to pak ale asi moc neuzijem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Ale mohly bychom se zeptat, kdo si co přeje pod stromeček, to by bylo myslím docela zajímavé.... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 ok, to muzeme :)me to zajima i kdyz to tema vzniklo teda jinak ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Tak ja \"vecem\" darky nedavam. Jsou tu od toho, aby mi slouzily a ne naopak. Sam bych si pral konecne trochu klidu (a taky bazen,...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: Peta Tak ja \"vecem\" darky nedavam. Jsou tu od toho, aby mi slouzily a ne naopak. Sam bych si pral konecne trochu klidu (a taky bazen,...) ) dej si klid v bazenu i kdyz teda ted....kdyby byl venkovni a nevyhrivany.....:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Já mám všechno a co nemám stejně nedostanu :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Teď si jen přeji, abych se aspoň trochu na zítra vyspala, blíže se úplněk a to je konec, ne a ne a ne usnout . Tak dobrou noc, jdu to zkusit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 tak ja ted preju ne si, ale ti at se vyspis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
navpoint Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 ja si preju pod stromecek TomTom GO ONE NEW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 co si prat? po skole nejakou super praci, abych si mohl koupit bazenek, k bazenku domecek, k domecku auticko :D:D a pak bych kúpil děckám kolotoč :mrk:mrk :D:D Aluška: koukam ze mas nejak problemy se spanim U me zabira horke kakao, pekne lehnout do pelechu a nejaky pekny serialek na dobrou noc (zenaty se zavazky nebo cerveneho trpaslika ) :papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 kolotoc: mas jeste volne misto an pozici ditete?:mrk:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 urcite, pro lidi z P-C se misto vzdycky najde :papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 aka: bacha na Patu, aby to nebyl nejakej prevlecenej pan Kulinskej :D Heledte, ja vanocni darek dostanu za 14 dni a proto letos Vanoce vynechavam. Pristi sobotu dojde s kufrem kocour a je mi jasny, ze doma zacne Kocourkov.... uz jsem koupili kockodrom (takove to priserne monstrum na drapani, hopsani, splhani, schovavani, atd. - kocourek to ma doma u mamky dvakrat, tak jsme holt taky koupili. Jeste sehnat nejakou solidni kockotieru, aby nemohl chrapat v posteli (ale je mi jasny, ze tam skonci, a tipuju to na hezky uprostred :D ).... jinak uz si skoro nic nepreju: jen vlastni auticko, chjo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts