Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 2.1 TD - cukani auta


gen.Migen

Recommended Posts

Zdravim. Mam takovy problem, nevim jesli je to normalni či nikoli. Pokud je motor studený a zařadím druhej rychlostní stupen a jakoby pridam plyn jen tak zlehka, tak začne cely auto uplně cukat, jak kdyby se rozhodovalo jestli ma, nebo nemá jet.(jako by skače), nevim jestli to nemuže mit souvislost s tim, že mi nejede tachometr když je auto studené? Nemáte někdo stejnou zkušenost? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 měsíců později...

Čau..jasně že mužu poradit. Pokud ti neukazuje tachometr, nebo aspon když je to studeny neukazuje tachometr, tak je to takovou černou skřinkou, ktera převádí signál z čidla rychlosti otáčení převodovky na elektrickej unifikovanej signál, kterej pak jde do tachometru a do řídící jednotky. Ja na to přišel nahodou, protože mě to cukalo a tachec nejel a měl sem špatnej ten převodník signálu. Je to černa krabička pod skřinkou u spolujezdce, má bílej olem. Z teto skřinky si vlastně řídící systém bere informace o rychlosti auta, a tim počítá nějakým algoritmem, kolik a jak ma vstřiknout nafty, no a když tu zpětnou vazbu nema, tak hold cuka. Tady je taky link na věs s tím související:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Jo mám stejnej problém,nejde mi ani tachometr a ani otáčkoměr! Ale někdy má tachometr snahu jakoby cukat ale nerozběhne se,a když ale jen někdy překročím rychlost přes 120km/h tak mi naskočí alespoň počítadlo kilometrů,a tahle krabička prej snímá jen otáčky a s tachometrem prý nemá nic společného ! tak nevím kdo poradí aby to fachčilo ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...