Syro Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Nazdar. Dnes v rádiu som počul, že Peugeot robí akciu - zimná kontrola zdarma. Chcem sa spýtať či takéto \"vymoženosti\" využívate a čo na nich kontrolujú. Díky za odpovede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Zdarma - no asi jak kde. V Olmiku za to chteji 299kc. Ale je tam moznost, ze pokud ti najdou zavadu a nechas si to u nich vymenit, tak ti ty penize vrati. Jinak tohle tema se tu uz resilo, takze starsi prispevky si muzes precist tady: A pokud chces nazory z let minulych, tak v hledani napis \"Zimni prohlidka\" a najde ti to jeste dalsi 4 vlakna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Ta kontrola je užitečná (pro zastoupení Peugeot), je to proto, abys tam utratil nějaké peníze. Před zimou nech akorát zkontrolovat bod mrznutí směsi v chladiči (pokud jsi tam něco dolíval). Ostatní závady se ozvou samy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breaksilver Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Necital som starsie prispevky,myslim ale ze budu podobne...Neskontroluju Ti nic poriadne!Fakt si mozes zavolat suseda,nech Ti s prehlaidkou pomoze.Vsak co by si chcel zadarmo.Kvapaliny si zmeram sam a ostatne???V letnej \"akcii\"som to skusil-vsetko bolo OK.A mesiac na to mi odpadol vyfuk-ulomil sa za katalyzatorom,inak mal este dalsie 2 moznosti na zlomenie.Takze na zdvihaku auto nebolo ani nahodou.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Tak to som si mohol myslieť! Nemrzku som si kontroloval a brzdy, tlmiče a podobné \"srandy\" si skontrolujem tiež. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucmeloun Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Souhlasím s ostatníma - ty kontroly jsou vážně k ničemu - posledně jsem ho tam měla před minulou zimou a oznamili mi, že moje nemrznoucí kapalina je do -25st.( servis ve Vrchlabí) a když jsem si to nechal změřit ve VW a Peugeotu v Liberci tak se divili a shodli se na -5, takže od té doby dělám tyhle kontroly sám nebo po dobrých kamarádech v servisech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubber Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 No já jsem byl na jarní kontrole u Domanskýho v Kyjích a prolezli to docela poctivě, až moc, řekli že je potřeba vyměnit zadní kotouče a prý mi na to dají slevu na materiál. A když jsem se zeptal za kolik, tak prý za materiál 12 000 a za práci 8000. Málem jsem si kusel dát glycerýn pod jazyk aby mě nešlehlo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Tak to je pálka:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts