Vopičí Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Tak schválně kdo bude mít nejlepší čas. http://www.cirus.wz.cz/page/zahada.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 ten cas to nikde nepise, ale bylo to asi 0,5 sekundy na stavovy liste mi to pekne ukaze javascript :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 hmm no kdyby to alespon fungovalo pod Firefoxem, co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: Pata hmm no kdyby to alespon fungovalo pod Firefoxem, co? Taky mi to nejde:(:(:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: Pata hmm no kdyby to alespon fungovalo pod Firefoxem, co? A ja si rikala, ze sem nechapava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Pata hmm no kdyby to alespon fungovalo pod Firefoxem, co? A ja si rikala, ze sem nechapava... Tuto moznost ovsem nevylucuji.... :D:D :papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Taky mi to pod Firefoxem nefakci. Zadny obrazek, ale pokud kliknu pravym tlacitkem na napis \"Následující link )\" tak mi vyskoci okno, ze prej za 7 dni umru (viz obrazek). Ale jinak bych to tipoval, ze se to bude nejaky obrazek na kterej se bude clovek jak zabranej trotl cumet a pak najednou neco vykrikne z repraku - uz jsem neco takovyho mel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: aka Původně zaslal: Pata hmm no kdyby to alespon fungovalo pod Firefoxem, co? A ja si rikala, ze sem nechapava... Tuto moznost ovsem nevylucuji.... :D:D :papa:papa Dik:D:D:D:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Mě taky pod firefoxem nic ale explorer to bere [upravil dne 8/11/2006 raspa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Pata Původně zaslal: aka Původně zaslal: Pata hmm no kdyby to alespon fungovalo pod Firefoxem, co? A ja si rikala, ze sem nechapava... Tuto moznost ovsem nevylucuji.... :D:D :papa:papa Dik:D:D:D:aut ale tak sranda, lvice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vopičí Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 Původně zaslal: Tornado Ale jinak bych to tipoval, ze se to bude nejaky obrazek na kterej se bude clovek jak zabranej trotl cumet a pak najednou neco vykrikne z repraku - uz jsem neco takovyho mel! Přesně tak:D:D:super Jenom skoda, ze vam to ten Firefox nebere:nevim [upravil dne 9/11/06 Vopičí] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 JO IE to bere, sice podobný znám, ale stejně sem si skoro ucvrknul do textilu:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Sem asi úplně levej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeny Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Na Firefoxu mi to nefachčilo,tak jsem použil Explorer a je to hnus fialovej...:grrTakový vtípky nemám rád! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Take nemam rad tyhle veci ackoli srandu beru.. tohle me zas tak srandovni nepripada a neznat to tak se ve me asi nikdo uz zivota nedobere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila_S Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 To je ale STRAŠNÁÁÁ chujo**na!!!:o:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts