KUBBACHER Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 čaute lidičky, zajímalo by mne, zda li se dá na soustruhu zmenšit obvod chlazeného brzdového kotouče cca. 5mm, sehnal jsem si kotouče a jelikož mám jiné třmeny než byly na původním autě tak mi nadbývá 5mm obvodu, jinak vše ostatní souhlasí. :myslimDíky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 si piš že to de... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 nevadí to ničemu.hlavně,když je chlazenej tak si musíš pohlídat ty žebra aby si je neměl moc malí(krátký)po stočení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 no tak tohle by mě v životě nenapadlo dělat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Driver no tak tohle by mě v životě nenapadlo dělat a důvod??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Driver no tak tohle by mě v životě nenapadlo dělat a důvod??? a) Protože neni vypatlanej. b) Protože kotouče nejsou drahý c) daj se prodat akoupit správný. Tohle je forum mateřský školky, nebo ti tyhle nápady přídou normální, nebo jak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Výbornej nápad... Až to budeš zkoušet, tak jezdi dál ode mě a mých blízkých:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Driver no tak tohle by mě v životě nenapadlo dělat a důvod??? a) Protože neni vypatlanej. b) Protože kotouče nejsou drahý c) daj se prodat akoupit správný. Tohle je forum mateřský školky, nebo ti tyhle nápady přídou normální, nebo jak ? seš nějakej hustej nee šašku:xvul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Co tyhle slova kurna??!!Lidi co tuhle volovinu nepodporujou maj pravdu(podle me)protože na spolehlivosti,sile a rychlosti náběhu brzd závisí přece bezpečnost provozu....A opravdu ty kotouče nejsou až tak drahy a novy i lépe vypada..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 ale když sou kotouče v pohodě a jen je chce stočit na průměr tak se s něma nic nestane,jen se zmenší jejich obvod a na tom nevidim nic špatnýho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Ale to jsou kotouče z jinyho auta(znacky) ne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 píše,že má akorát jiný třmeny a kuli tomu se mu tam nevejdou na pruměr takže já osobně bych si je stočil.protože dávat nějakejch 1200 kč za nový mě příjde zbytečný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 no 1200 asi nee,ale novy jsou novy,nejenom kvuli tlouštce,ale i kvuli hazivosti...a vaha kotouče by měla byt v určitem rozmezi určenym vyrobcem auta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 myslim, ze po technicke strance v tom nebude problem, ale osobne bych to nedelal. Uz jen proto, ze soustruznikovi bych dal skoro tolik, jako za nove kotouce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: .mycTD myslim, ze po technicke strance v tom nebude problem, ale osobne bych to nedelal. Uz jen proto, ze soustruznikovi bych dal skoro tolik, jako za nove kotouce njn to já si to můžu udělat doma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Žádnej na hlavu neupadlej soustružník to nemůže udělat, co na to říct, riskovat neovladelnost auta kvůli dvoum tisícům? Medione obdivuji tvoji aktivitu, ale zkus si to po sobě někdy přečíst než dáš ENTER. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 no vzhledem k tomu, ze me nove kotouce i s deskama stoji 1750,- tak bych vubec neuvazoval o nejakem bastleni... silne mi to pripomina jednoho typka, ktery bastli bouracky stylem: \"nemam brzdove trubky na renaulta 19tku? nevadi, dam z toleda a pod nadrzi se udela maslicka, stejne se to proda, tak proc bych utracel...\" hosi neblbnete, tohle neni prdel :bojim:bojim [upravil dne 7/11/06 Pata] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Medion Původně zaslal: Driver no tak tohle by mě v životě nenapadlo dělat a důvod??? a) Protože neni vypatlanej. b) Protože kotouče nejsou drahý c) daj se prodat akoupit správný. Tohle je forum mateřský školky, nebo ti tyhle nápady přídou normální, nebo jak ? Zrovna jsem mu tam chtěl napsat něco podobnýho ... taky to u mě začínalo Áčkem ... vyrval jsi mi to z pusy...!!! Medion: ono je občas lepší trošku brzdit a promýšlet, co napíšeš, než jen usilovat o pozici \"best post hunter\" ... rozhodně to neni první (a myslim, že ne ani poslední) vlákno, kde´s to použil. [upravil dne 7/11/2006 Neon] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Rebik Žádnej na hlavu neupadlej soustružník to nemůže udělat, co na to říct, riskovat neovladelnost auta kvůli dvoum tisícům? Medione obdivuji tvoji aktivitu, ale zkus si to po sobě někdy přečíst než dáš ENTER. hele u nás to přetáčej i ve škodováckym servisu.a jakou neovladatelnost auta???????????ty seš upadlej na hlavu jestli si myslíš že když si zmenší průměr kotouče že je pak auto neovladatelný.jo a nevim jak ty ale já enter nedávám:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Medion: brzdi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts