Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

skubani auta 106


Peta_V

Recommended Posts

ahoj

mam takovej problemek na sve 106 gti. Stava se mi ze kdyz jedu a seslapnu plyn az na podlahu tak se auto rozjede ale treba kolem 3-4000ot najednou jakobych podradil a auto sebou hrozne skubne. Obcas chytne druhej dech a pokracuje ve zrychleni. Obcas musim zmacknou spojku a pustit plyn. stava se to hlavne kdyz treba preradim treba z 1 na 2 a jak pridam plyn a pustim spojku tak se nic nedeje, auto jakoby zpomaluje, pak se chytne a skubne sebou a normalne jede. Pri volnobehu je vse OK, otacky kolem 900-1000 podle toho jestli je zahrate nebo ne. Slysel jsem ze by to mohl byt nejaky volnobezny ventil(ale volnobeh je ok) nebo nejaky krkokovy motorek(ale ten tusim taky hlida volnobeh) nebo neco se svickama(vylucuju protoze jsem mel puvodni NGK,ted mam Denso a delalo to na obou) a nebo palivova pumpa ze nestiha obcas dodavat palivo. Nestalo se tady nekomu neco podobneho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vymenil jsem palivovy filtr, nalil do nadrze trochu Velfobinu, trosku se to zlepsilo ale dela to stale. Navic vcera jsem jel, mel jsem zarazeno 3 a kdyz jsem pustil plyn tak klessaly otacky normalne, jak jsem na nej slapnul tak se vubec nic nedelo, auto stale zpomalovalo a az po chvily sebou skublo a rozjelo se, takhle asi 3x za sebou a nakonec kdyz jsem to zkusil po ctvrty tak dokonce zdechlo:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim pane,

skubani jsem resil cca mesic zpet, mne to obcas skublo, ci nechtelo pridat plyn pri cca 2200 - 2500ot, byl jsem na diagnostice, skrtici klapka, chtel jsem ji vymenit, ale rikali, ze to je jeste zbytecne /najeto 61t km/, byla vycistena, nyni vse OK, po cca 3tydnech /800km jsem byl znova na diagnostice a vse bez chyb... Take jsem vzdy myslel, ze klapka ovlivnuje pouze volnobeh. J.

[upravil dne 11/11/06 jakoubek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...