Vertex Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Tak jsem před chvílí dohovořil s panem Ševčíkem, majitelem horské chaty v Mariánské u Jáchymova (nedaleko Ostrova nad Ohří a Karlových Varů), kterou mi doporučil vážený a milovaný předseda Medvěd. Jelikož pan Ševčík upřednostňuje spíš týdení pobyty před víkendovými, má už jen jeden víkend volný a to někdy v první půli měsíce ledna. Přesnější informace budu vědět ve středu, ale bojím se, že zimním klouzáním využívaný únor bude na této horské chatě už plný. Chci se vás proto zeptat, zda byste měli chuť a možnost přijet již nějaký ten víkend v první půli ledna a nebo má pořadatelský tým vymýšlet jiné možnosti a to až na únor. Vím, že je to krátce po Jéžiškovi, oslavách nového roku, někteří můžete být v zahraničí na horách apod., což může být dost finančně náročné, proto budu moc rád, když mi zde vyjádříte své názory. Věřím, že to zmáknete i bez ankety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Já v tom nevidím žádný problém....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 jsem pro.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul jane Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 ja bych v tom taky nevidel problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 OK, tak čtyřem lidem z cca 50ti to eventuelně nevadí Co další kousci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Super,alespoň oslavím stylově narozeniny.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Vertex - bratrům to taky nevadí :D:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Super,alespoň oslavím stylově narozeniny.... Datum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Janča205 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Taky jsu pro,ale uvidím co ostatní! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIRRA Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Neni problém... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Možná budu jediný, ale pro mě to problém je určitě. Nejen že to bude po Vánocích finančně náročné, ale budu mít celý leden zkouškové období. Kdyby to tedy bylo v únoru, bylo by to pro mě lepší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Mně je to celkem jedno \"Neon se přizpůsobí\" ... ale únor bych preferoval raději ... když nic jiného, tak organizátoři budou mít více času na organizování a tak ... na prosinec a leden mám akcí naplánovaných celkem dost, ale P-C sraz by měl kromě jedněch hor rozhodně přednost:super Marcel505: jako nechceš mi tvrdit, že o zkouškovém období jsi nonstop zavřený doma ... naopak zkouškový je fajn, že se dá krásně relaxovat:D když nic jiného, tak alespoň o víkendu! Nene nene ... neřukej už mi to - jako zkouškové přeci nemůže být důvot, že nepojedeš na 2 dny na sraz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Jsem za. Hlavně to dej vědět dopředu, aby se s t ím počítalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 já se přispůsobím, ikdyž by mi ten unor připadal rozumnější ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 pro me je prvni pule ledna snad ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 unor by byl asi o neco lepsi ale leden muze byt.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 co znamena nekdy v prvni pulce ledna? 13-14 ledna nemam problem, ten vikend predtim nevim, asi by se to zkouslo, ale.... upresnis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Mě je to fuk, jsem pro.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Dnes budu volat, abych zjistil přesnější termín toho víkendu. Tak na týden si ho nechám podržet, poradím se s pořadateli a když tak ho příští středu potvrdím. Aspoň budem mít ještě nějakej ten den na popřemýšlení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 No někdy v první půli ledna je i 1.1.2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts