vojtasbrno Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Zachovale ALU 16\" orig. na P307,jdou ale i na jine...4x108, ET31...mam i nepouzity alu podlozky pod kola, kdyby byl zajem...406ce velmi slusi;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 hmm pekny kolik je cena jestli to neni tajny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajvet Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 cena? na mou 406 by šli!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtasbrno Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Cena 8700 Na tvou by sli, mam ji ted na 406 r.v. 2000, je potreba tam ale dat podlozky...ja je tam ted sice nemam-je to akorat,ale dlouhodobe sou tam potreba...kdyby nekdo chtel, mam je uplne novy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtasbrno Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Původně zaslal: kajvet cena? na mou 406 by šli!? Jeste fotka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtasbrno Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Původně zaslal: vojtasbrno Původně zaslal: kajvet cena? na mou 406 by šli!? Jeste fotka... oops, jina fotka:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedo Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 nechcem nejak rypat .. ale v technicaku pre moju 406 su povolene iba 195/65/R15 .. cize ziadne 16tky .. jazdis na nich aj tak alebo si ich nejakym zazrakom dokazal dopisat do TP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtasbrno Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 No ja je v TP mam...to zaprve, ale je to tak ze urcita serie 406ek nemuze mit 16ky a od urc serie dal uz ano...aspon tak mi to kdysi rekli v Peugeotu podle DAM cisla... Takze kazdopadne mozny to je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 jelikož jsem odpůrce podložek a věcí tomu podobným, na 406ku bych si ta kola nedal.....i kdyby tam nakrásně šla, podle ET by byla utopená..... Houpu se ale....na 307mu by mi se hodily..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedo Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: vojtasbrno No ja je v TP mam...to zaprve, ale je to tak ze urcita serie 406ek nemuze mit 16ky a od urc serie dal uz ano...aspon tak mi to kdysi rekli v Peugeotu podle DAM cisla... Takze kazdopadne mozny to je... co je DAM cislo? .. a nevies aspon priblizne aka seria ich uz moze mat? .. je to oddelene rokmi alebo vybavou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtasbrno Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 DAM cislo je dlouhy cislo ktery je na stitku ve dverich kdyz je otevres...ale je to cely takovy nejisty, sami v tom maji v Peug. maj trochu zmatek...ale 16 urcite jsou v repertoaru, viz kolega nahore s kolama Ouragan...nevim, call Peugeot:) ja sam mam 406ku vyrobenou 09/2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtasbrno Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Radek V. jelikož jsem odpůrce podložek a věcí tomu podobným, na 406ku bych si ta kola nedal.....i kdyby tam nakrásně šla, podle ET by byla utopená..... Houpu se ale....na 307mu by mi se hodily..... No ja vim, jsou trochu utopeny...dlouhodobe na 406ku jen s podlozkama... ale na 307 nemusis nic, tam sou jako od maminky:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georginho Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Nechtějí mi na dopravce zapsat 16\" do velkého techničááku a orig tam mám zapsány pouze 15\" všech možných variant...nemá někdo zkušenosti, jak ty úředníky donutit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtasbrno Posted November 14, 2006 Author Share Posted November 14, 2006 Podle me pokud mas nakej ten homologacni papir od prodejce kol, tak by nemel byt problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts