kveton Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 lidicky, potreboval bych poradit se steracema. Menil jsem ted sterace a daval jsem tam bezraminkovy a zjistil jsem, ze mam asi nejak unaveny ty pruziny co pritahujou sterace k oknu! Kdyz setru, tak mi ke konci prostredek stiratka nestira! Nevite kde by se dala ta pruzina sehnat popripade z neceho upravit? Nechce se mi ji ted vyndavat, protoze porat tak nejak poprchava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Původně zaslal: kveton lidicky, potreboval bych poradit se steracema. Menil jsem ted sterace a daval jsem tam bezraminkovy a zjistil jsem, ze mam asi nejak unaveny ty pruziny co pritahujou sterace k oknu! Kdyz setru, tak mi ke konci prostredek stiratka nestira! Nevite kde by se dala ta pruzina sehnat popripade z neceho upravit? Nechce se mi ji ted vyndavat, protoze porat tak nejak poprchava! To není pružinou, to je těma bezramínkovejma stěračema, jsou na HO..., dej tam pořádný, třeba Valeo dělá sady přímo pro Peugeot a jsou super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 ne ne, ty raminka dole vubec neprilejhaj, rukouto pritlacim, ale jednou setru a uz zas odstavaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 a na HO**** nejsou, stiraj fakt super!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 ja jsem kupoval valea bezraminkovy - ty silencio Xtreme a chvilku trvalo nez se vytvarovaly, zezacatku delaly trochu stopy, jinak ja jsem pak jeste trochu prihnul to samotne rameno sterace - sundal jsem ty valea, lehce prizvedl rameno od okna a ten konec prihnul smerem k oknu, kdyz jsem to delal na ulici, vypadalo to sice jako kdyz ty sterace chci vzteky urvat uplne, ale pak uz to stiralo super, a stira doted [upravil dne 6/11/06 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxon Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Kde se dají sehnat ty bezramínkové,ja jsem zkoušel tekuté stěrače nad 60 kmh při lijáku super,ostatní stírají jako diví a ja jedu bez stěračů,ale při nížší rychlosti třeba stírat a ty pak odskakují od skla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Původně zaslal: Ferry ja jsem kupoval valea bezraminkovy - ty silencio Xtreme a chvilku trvalo nez se vytvarovaly, zezacatku delaly trochu stopy, jinak ja jsem pak jeste trochu prihnul to samotne rameno sterace - sundal jsem ty valea, lehce prizvedl rameno od okna a ten konec prihnul smerem k oknu, kdyz jsem to delal na ulici, vypadalo to sice jako kdyz ty sterace chci vzteky urvat uplne, ale pak uz to stiralo super, a stira doted [upravil dne 6/11/06 Ferry] Taky me napadlo to prihnout, ale abych rekl pravdu, moc se mi do toho nechtelo, radsi bych tam dal silnejsi pruzinu. Zkusim ji vyndat a podivat v garazi na jinou, prihnuti si necham az jako posledni moznost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajvet Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Valeo mám i já a nemůžu si je vynachválit:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Kolik jste za ty Valea dali? Ja tam mam ted takovy svine ze supermarketu, ale planuju koupit nejaky kvalitni. A prodavaji primo dvojci steracu (skrz rozmer) na P 406? [upravil dne 6.11.2006 Tornado] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 ja za ne dal asi 1500 jinak delka steracu ZDE ty Valea nejsou pro 406ku primo uvedeny, ale staci koupit tu uvedenou delku [upravil dne 6/11/06 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 já kupoval na jaře bezramínkový od Bosche za 1100,- a stále super...jsem zvědavej jak se projeví v těch bílejch s*ačkách Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts