Jump to content
  • Current Donation Goals

sev

tomasenkoslav

Recommended Posts

Původně zaslal: tomasenkoslav

to OMEGAALFA :

mizla kapalina v expanzke a ide zima tak čo s tým ?

cena : 4.710,- bez DPH

nahrada chladiča od dovozcu METEOR na SK v B.Bystrici od dánskeho výrobcu Nissens - 3950,-Sk

btw. den defekt čo mi spravili na dielni mi zalepili \"udajne\" zadara ale fakturovali flastr-fľak....../osobne si myslim, že ten čas za zalepenie duše pripočitali k vymene chladiča/

PS: takže nie chladič za autopalu ale z danska

a ešte som zabudol podotknuť , že podľa giest servisakov je to u 307 uplne bežné, že to takto pušťa...!!!!! tak sa tešte.....

oni myslim použivaju chemiu totall - no ja by som sa radšej tomu vyhol....

[upravil dne 8.11.06 tomasenkoslav]

takze jsi musel chladic a jeho vymenu zaplatit? to to neslo udelat v ramci zaruky?

Tohle, když jsem řekl našim \"dvorním\" mechanikům, s dovětkem jestli je to možný, chvíli na mě koukali jak blázen na kostel, pak se mě zeptali, jestli to myslím vážně. Vysvětlil jsem jim znovu o co kráčí a to co mi řekli, nejde ani napsat.

To tomasenkoslav: pocuj, ved ty si to teraz napisal, ze: \"mizla kapalina v expanzke a ide zima tak čo s tým ?\" to ako myslis, ze sa doteraz odparovala alebo co? Podla mna si ten chladic dieravy uz mal a ked vymenili kvapalinu tak to zacalo tiect viac. Nic viac nic menej. A to, zeby nejako extra tiekli chladice na 307-mickach, hm, to som este nepocul. Nikto tu s tym doteraz nemal problem. Takze je to skor individualne.

\"je to loteria a ostava mi len dufať, že to bude OK a vy dufajte aby sa to nestalo vam..alebo tu 307 predajte skorej kym sa to stane....\"

Co je prosim ta loteria? Dostanes novy chladic, na ktory mas automaticky 2 roky zaruku, tak neviem co sa bojis.

A preco by sme mali 307 predavat? Kvoli pitchovine za 4000,- ? Bud rad, ze sa ti nesypu ine veci ako packy pod volantom, zotrvaky, elektronika, kabelaz a ine veci niekolko krat drahsie, ktore sa naozaj sypu vo väcsej miere ako nejaky chladic.

To tomasenkoslav: ved v pohode, nakoniec sme z toho isteho mesta. Nabuduce ked to budes mysliet ako srandu tak tam prskni aspon toto: :D

Potom budu ine reakcie. Ale spät k problemu. Takze ked pises, ze bola nadrzka prazdna, tak by som vsadil aj vlastne gate, ze bol chladic uz vtedy dieravy.

Napr. priatelka mala P106 1.5D s mosadznym chladicom a tiez sa jej zacala stracat voda. Najskor malo, potom to chvilu prestalo, potom zase nieco a po vymene kvapaliny to tieklo ako z cedniku a ked menili chladic (uz za hlinikovy - 1500,-Sk) tak servisaci len krutili hlavou pri pohlade na mosadzny chladic.

Holt, Peugeot je ako kinder-vajicko, plny prekvapeni....