tomasenkoslav Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 n/a [upravil dne 18.10.13 14:05 od tomasenkoslav] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minooo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 ty moj tiket nemám slof :o:o:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Tak ti to samozřejmě a ochotně vymění za jinou i s kapalinou. Nebo budeš ještě platit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 :o:o:o:o:o:o:o Chladící kapalina na bázi ETYLEN-GLYKOLU \"sežrala chladič?????????? No to snad nemyslí vážně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Málem jsem upad ze židle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasenkoslav Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 n/a [upravil dne 18.10.13 14:06 od tomasenkoslav] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 No, tak tohle teda \"běžné\" není a ani být nemůže. Jedině, že by tu nemrzku vyměnili i s chladičem (děravým).. No name chladič , stejně se všechny chladiče dělaj v Autopalu Hluk u UH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasenkoslav Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 n/a [upravil dne 18.10.13 14:06 od tomasenkoslav] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegaalfa Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 a to ti menili v ramci nejaky servisni prohlidky nebo jsis to objednal sam?......jinak jsem v soku, ze se takovyho neco muze stat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasenkoslav Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 n/a [upravil dne 18.10.13 14:06 od tomasenkoslav] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegaalfa Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: tomasenkoslav to OMEGAALFA : mizla kapalina v expanzke a ide zima tak čo s tým ? cena : 4.710,- bez DPH nahrada chladiča od dovozcu METEOR na SK v B.Bystrici od dánskeho výrobcu Nissens - 3950,-Sk btw. den defekt čo mi spravili na dielni mi zalepili \"udajne\" zadara ale fakturovali flastr-fľak....../osobne si myslim, že ten čas za zalepenie duše pripočitali k vymene chladiča/ PS: takže nie chladič za autopalu ale z danska a ešte som zabudol podotknuť , že podľa giest servisakov je to u 307 uplne bežné, že to takto pušťa...!!!!! tak sa tešte..... oni myslim použivaju chemiu totall - no ja by som sa radšej tomu vyhol.... [upravil dne 8.11.06 tomasenkoslav] takze jsi musel chladic a jeho vymenu zaplatit? to to neslo udelat v ramci zaruky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Cladič na 307 např. Auto Kelly : Kč bez DPH Kč s DPH Maloobchodní 1772 / 2109 Prosím neuraz se, ale s těma mechanikama bych chtěl mít dvojdomek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasenkoslav Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 n/a [upravil dne 18.10.13 14:07 od tomasenkoslav] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Tohle, když jsem řekl našim \"dvorním\" mechanikům, s dovětkem jestli je to možný, chvíli na mě koukali jak blázen na kostel, pak se mě zeptali, jestli to myslím vážně. Vysvětlil jsem jim znovu o co kráčí a to co mi řekli, nejde ani napsat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanculD Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 To tomasenkoslav: pocuj, ved ty si to teraz napisal, ze: \"mizla kapalina v expanzke a ide zima tak čo s tým ?\" to ako myslis, ze sa doteraz odparovala alebo co? Podla mna si ten chladic dieravy uz mal a ked vymenili kvapalinu tak to zacalo tiect viac. Nic viac nic menej. A to, zeby nejako extra tiekli chladice na 307-mickach, hm, to som este nepocul. Nikto tu s tym doteraz nemal problem. Takze je to skor individualne. \"je to loteria a ostava mi len dufať, že to bude OK a vy dufajte aby sa to nestalo vam..alebo tu 307 predajte skorej kym sa to stane....\" Co je prosim ta loteria? Dostanes novy chladic, na ktory mas automaticky 2 roky zaruku, tak neviem co sa bojis. A preco by sme mali 307 predavat? Kvoli pitchovine za 4000,- ? Bud rad, ze sa ti nesypu ine veci ako packy pod volantom, zotrvaky, elektronika, kabelaz a ine veci niekolko krat drahsie, ktore sa naozaj sypu vo väcsej miere ako nejaky chladic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Jso dvě možnosti,buď jak píše DanculD, nebo ti ho vyměnili. Normální netekoucí chladič NEMŮŽE po výměně chladící kapalivy téct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasenkoslav Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 n/a [upravil dne 18.10.13 14:07 od tomasenkoslav] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 :o:o to mate super servisy, o duvod vic, proc bych tam auto nikdy nedal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegaalfa Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 2 tomasenkoslav: je mi lito ze te neco takoveho potkalo, urcite ty komenty nejsou proti tobe ale proti tomu servisu .....je nepochopitelne ze nemrznouci smes rozezere chladic za 2-4 klacky ale tu pvc pikslu za 1,- Kč v který se to prodává tak ne......to mi pos.r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanculD Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 To tomasenkoslav: ved v pohode, nakoniec sme z toho isteho mesta. Nabuduce ked to budes mysliet ako srandu tak tam prskni aspon toto: Potom budu ine reakcie. Ale spät k problemu. Takze ked pises, ze bola nadrzka prazdna, tak by som vsadil aj vlastne gate, ze bol chladic uz vtedy dieravy. Napr. priatelka mala P106 1.5D s mosadznym chladicom a tiez sa jej zacala stracat voda. Najskor malo, potom to chvilu prestalo, potom zase nieco a po vymene kvapaliny to tieklo ako z cedniku a ked menili chladic (uz za hlinikovy - 1500,-Sk) tak servisaci len krutili hlavou pri pohlade na mosadzny chladic. Holt, Peugeot je ako kinder-vajicko, plny prekvapeni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Chladící kapalina na bázi ETYLEN-GLYKOLU je pro hliníkové motory a chladiče. Do všeho ostatního se má dávat fridex.:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts