Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

[skvělej portrét! A co ta změna barvy, sníh už roztál?

Roztál, HURÁ !!! (neb celý den prší :( ) Ale tohle jsou pro kluky větší zážitky, když ho rozsvítíme. Sněhulák byl nudný :D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Roztál, HURÁ !!! (neb celý den prší :( ) Ale tohle jsou pro kluky větší zážitky, když ho rozsvítíme. Sněhulák byl nudný :D

Moc se neraduj, ještě začne růst tráva, houby a tak... :D

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Fu*k Haloween!!!! Jsi CEHC CECH CECH, tak si toho vaz!!!!

Ale jinak se mi to libi!:potlesk

Klííííd! Ty čechu, Haloween je původně keltskej svátek (Samhain), stejně jako třeba Velikonoce. To, že do jednoho kecají amíci a do druhýho křesťani už je věc jiná, ale každopádně tady tyhle svátky mají dlouhou tradici. Keltové jsou totiž naši předci.

To jen tak pro příště...

Odesláno

Klííííd! Ty čechu, Haloween je původně keltskej svátek (Samhain), stejně jako třeba Velikonoce. To, že do jednoho kecají amíci a do druhýho křesťani už je věc jiná, ale každopádně tady tyhle svátky mají dlouhou tradici. Keltové jsou totiž naši předci.

To jen tak pro příště...

No dobra presvedcil jsi me... ;):super

Odesláno

To jen tak pro příště...

No dobra presvedcil jsi me... ;):super

No ještě že tak:D
Odesláno

:aut ja si nemusim vystavovat zadnou dyni na straseni.... uplne staci moje hlava po ranu :D :D :D

ale jinak pekny....my jednou s kamaradkou vydlabaly meloun v létě, daly do nej svicku a souply kamarádovi do ložnice...:D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:aut ja si nemusim vystavovat zadnou dyni na straseni.... uplne staci moje hlava po ranu :D :D :D

ale jinak pekny....my jednou s kamaradkou vydlabaly meloun v létě, daly do nej svicku a souply kamarádovi do ložnice...:D

jejda a taky ti tak svítí ty oči jako dýni ? :D

Odesláno
Původně zaslal: raspa

Původně zaslal: Netopýrka

jejda a taky ti tak svítí ty oči jako dýni ? :D

No píše že po ránu, tak to ji oči svítěj určitě:D:D:D:aut
Odesláno

To jen tak pro příště...

f3Rd@, prosim o slusne vyjadrovanie ;)

Kurt, no vies, tradiciu moze mat, ale nenavidim taketo populisticke a na bussines orientovane sviatky. Povodny sviatok urcite nema nic spolocne s tekvicami a slavenie Sviatku zosnulych je povodne ponate v inom duchu ako v huronskych oslavach v maskach pobehujucich po uliciach. Toto je uz fakt priblbly amerikanizmus...

A slavit sviatok zosnulych, pokial neverim na to, ze clovek ma dusu...to uz je ako svadba v kostole, pretoze tam sa mi to tam paci viac ako na urade....svet zacina byt zvrhly a ludia sa nechavaju ovplyvnovat kadecim :aut

Mimochodom odkedy je Velka noc keltskym sviatkom?!....o tom pocujem prvykrat....;) please see : http://sk.wikipedia.org/wiki/Ve%C4%BEk%C3%A1_noc

bye-bye:papa

Inak proti tym tekviciam nemam nic a je fajn, ze sa rodicia venuju aj takymto sposobom svojim detom ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...