Radek Hurvajz Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Mám takovou otázečku, možná je to normální ale nevim, když vypnu u 406tky klíček tak po chvilce se zepředu někde ze strany co je ŘJ ozve zacvakání a pak něco jako když běří motorek asi 3 sec. nebo jako když se něco odvzdušňuje nebo odtlakuje. Dělá vám to taky, nebo mám něco co vy ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Původně zaslal: komisar taky mne to dělalo u sedana i u breaka taktéž v prostoru motoru,ale neřešil jsem to:papa No je možny že je to normální, že prostě něco dojede do základní polohy, nebo tak nějak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breaksilver Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 No mne to pre zmenu krasne schrci,asi ako keby sa vysypali klince,uz viem co to je.Zotrvak dvojhmotak-kua fakt idiotsky vynalez...19000sk spapuska,ale buducemu majitelovi:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Původně zaslal: breaksilver No mne to pre zmenu krasne schrci,asi ako keby sa vysypali klince,uz viem co to je.Zotrvak dvojhmotak-kua fakt idiotsky vynalez...19000sk spapuska,ale buducemu majitelovi:mrk tohle je něco jinýho, to udělá až třeba za 10 sec po vytažení klíčku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breaksilver Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Ked tak premyslam,sem tam som to pocul,ale nie som taky fachman,ze Ti poviem,ci je to OK aleb nie.Neriesim to!Ale bohuzial ma zamestnava uplne iny zvuk:(Mam hlavu v smutku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 jestli je to to, co myslím, tak to dělá i mě a měl by to bejt prý imobilizer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Původně zaslal: Tommy306 jestli je to to, co myslím, tak to dělá i mě a měl by to bejt prý imobilizer Že by měl immobilizér nějaký mechanický části:myslim To asi ne, i když dělá to tak nějak v ty době kdy se aktivuje led dioda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ellesar Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 No mě to dělalo taky asi tak dva měsíce a pak mi odešel LUCAs do věčných lovišť. Cvakalo to tam jako kdyby neco spinalo a pak se odporoucel a ja blikal jako zbesili na vsechny strany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Původně zaslal: ellesar No mě to dělalo taky asi tak dva měsíce a pak mi odešel LUCAs do věčných lovišť. Cvakalo to tam jako kdyby neco spinalo a pak se odporoucel a ja blikal jako zbesili na vsechny strany... Lucas- vepředu u ŘJ pod kapotou jo?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ellesar Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Tak za prve jsi nenapsal ze to mas pod kapotou, napsal jsi \"zepředu někde ze strany co je ŘJ\" a přesně tam jsem šel i ja kdyz mi to zaclo delat. Tak ymi to tak pripadalo, aspon zevnitr auta. Ale kdyz jsem sel ven, tak jsem to slysel zevnitr. Popsal jsem tu zavadu uplne presne jako ty tady v servise. Chlapik se na me podivala rika: \"Tak ho nechte at se projevi, bud to odejde nebo neco odejde.\" A odesel LUCAS. Ale jinak teda jako bych nic nerekl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Původně zaslal: ellesar Tak za prve jsi nenapsal ze to mas pod kapotou, napsal jsi \"zepředu někde ze strany co je ŘJ\" a přesně tam jsem šel i ja kdyz mi to zaclo delat. Tak ymi to tak pripadalo, aspon zevnitr auta. Ale kdyz jsem sel ven, tak jsem to slysel zevnitr. Popsal jsem tu zavadu uplne presne jako ty tady v servise. Chlapik se na me podivala rika: \"Tak ho nechte at se projevi, bud to odejde nebo neco odejde.\" A odesel LUCAS. Ale jinak teda jako bych nic nerekl. No tak, nemusíš mě hned sežrat:D Nemyslel sem to tak jak jsi to vzal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ellesar Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Ale jo, v poho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Tak jsem to dneska pozoroval a opravdu to zabzučí a zároveň s tím zvukem se rozsvítí led immobilizéru. Tak to asi něco společnyho mit bude [upravil dne 7/11/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkmtrnava Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Ten zvuk je dobeh palivoveho čerpadla ,prípadne prepustenie nadbytočného tlaku paliva. kolegy to zisťoval a je to dosť pravdepodobné. A to cvakanie? to sú príkazy od centr.jednotky na relátka - parkovanie, palivo atď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 No to by mohlo byt to přepuštění tlaku paliva, ten zvuk tomu odpovídá. DÍK:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogin Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Me to dela taky a je to zaverka cerpadla proste imo. si to vypne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devastátor Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Mi to dělá taky něco takového a vypozoroval jsem, že je to relátko které spíná saharu a sahara sama která se na několik vteřin roztočí do dost velkých otáček, ale nedělá to pravidelně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yantschi Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Devastator (divny nick, dufam, ze ho neaplikujej na Pezotika), sahary po vypnuti motoru sa spustia vtedy, ked mas relativne prehriaty motor a on ho potrebuje schladit a v zavisloti od teploty sa krutia ventilatory tolko, kolko je potrebne na schladenie. To dalsie "cukanie" robi aj mne, ale nevenujem tomu pozornost, pravdepodobne to bude prebytocne palivo, resp. tlak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devastátor Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 tato funkce kterou popisuješ je snad známá každému kdo trochu rozumí autu o tom bych se ani nezmiňoval a le mi to udělá tak na dvě až tři vteřiny i na studeném motoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts