Tripp Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Zdravim. Možná se to už řešilo,ale nenašel sem to tu.Taky sry za malej offtopic..Při změně velikosti kol,které nejsou v TP, neprošel si už někdo následující postup? A nebo jinou radu. Nechci se v nouzi hádat s pojišťovnou Je možno použít i jiné velikosti a parametry kol, než doporučuje výrobce vozidla! Záruka na vozidlo tím není v žádném případě dotčena a není třeba souhlas výrobce vozidla. Zobrazí se Vám všechna dostupná kola pro Váš vůz. Při zpracování objednávky naši odborníci vždy ještě překontrolují použití přesně pro Vaše auto. Jestliže kupujete jiný rozměr elektronů, než máte uveden v TP, a chcete tento nový rozměr zapsat do TP, do poznámky v objednávce prosím napište, že žádáte tzv. Typový list. Vybavíme Vás potřebnými dokumenty pro dopravní inspektorát ...z www.elektrony.cz protože podle zákona musí být ještě splněno : – musí být potvrzena montáž na vozidle kontrolním technikem typu „K“, který ověří shodu s uvedeným.... Jen by mě zajímal názor nebo zkušenosti. Nerad bych pak hledal pana „K“ ____________ P306 1.4 r.v98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 tez jsem slysel, ze staci papir od vyrobce kol, ale pak se myslim musi na statni zkusebnu nebo nebo neco takovyho, kde ti to prekontrolujou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 To není off-topic. A je pravda, že se to tu řešilo. Našel jsem třeba: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts