Kosina Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Mam problem prestalo mistartovat moje hdi 306 podavacie palivove cerpadlo je v poriadku bol som na dignostike ta bola tiez ok poradili mi ze zamrzla nafta ale to sa mi nechce verit. Co treba aby som sa k tomu dopracoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Původně zaslal: Kosina Mam problem prestalo mistartovat moje hdi 306 podavacie palivove cerpadlo je v poriadku bol som na dignostike ta bola tiez ok poradili mi ze zamrzla nafta ale to sa mi nechce verit. Co treba aby som sa k tomu dopracoval? Mrkni na filtr, otevři odkalovací šroub, jestli něco poteče a jestli poteče čistá nafta. Po otočení klíčkem musíš slyšet i vysokotlak nafty (takové zapískání) Když by byl nízkej tlak nafty, svítila by diag a rozhodně by to nepsalo bez závad. Jak se to přesně chová ? Když čerpadlo zahvízdá, nafty je dost a diag nesvítí, zkusil bych mrknout na snímač kolíčku pod volantem a na klíček, jestli je v něm Imo.. Kdyby nešla nafta, jednotka by to poznala, kdyby byl jiný problém, jednotka by to zas poznala a když startér má sílu motorem otočit a baterka je ok, není síla, která by motoru zabránila naskočit, kromě Ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts